Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość georgiia

lęk przed pisaniam, drżenie rąk

Polecane posty

Gość georgiia

Może ktoś ma taki sam problem jak ja a mianowicie, nie wiem co się ze mną dzieje ostatnio byłam w banku musiałam coś podpisać ale nie mogłam opanować drżęnia rąk, lęk. koszmar. Po tej sytuacji byla kolejna na poczcie na samą myśl, żę bedę cos podpisywać gdy ktoś na mnie patrzy drzą mi ręce... Nie wiem co mam robić? Nie umiem nad tym zapanować

Gość pani_ania
Naprawdę...? Też tak masz...? A ja myślałam, że to tylko mnie spotkało...! TO JEST KOSZMAR !

Gość georgiia
Tak też tak mam....to mi utrudnia bardzo życie..jak to sie przejawia u Ciebie?

Gość georgiia
Najgorzej jest jak już sobie pomyśle, żę wszyscy na mnie patrzą i widza jak mi drżą ręce to nie mogę nad tym zapanować lęk się pogłebia.

Gość pani_ania
Dokłdnie tak jak opisałaś. Listonisz, poczta, bank, jakiś urząd - drżenie nie do opanowania.

Gość asf
to jest fobia, musisz iśc na terapie sama się tego nie pozbędziesz

Gość georgiia
Tak mam to samo...co jest? Jak sobie z tym radzisz? Czy po prostu starasz się unikać takich sytuacji?

Gość pani_ania
Tak - świadomość, że ktoś patrzy bardzo potęguje drżenie. Od jakiegoś czasu jestem na lekach p/depresyjnych i jest troszkę lepiej. Ale tylko troszkę. Wciąż unikam sytuacji, w których trzeba coś podpisać...

Gość georgiia
Fobia ale ja ogólnie jestem kontaktowa osobą nie ma problemow z nawiązywaniem znajmości itd tylko w tej sytuacji pojawia sie paniczny lęk !

Gość georgiia
branie leków mnie przeraża..chciałabym sama jakoś pokonać ten lęk bo wcześniej nie miałam takich problemów zaczęło sie na studiach.

polecam psychologa!!!!!!! no chyba ze chcesz siegnac po leki do neurolog lub psychiatra. I radze ci brac magnez!!!!!! bo moze masz niedobory dlatego tak ci wszytsko drga? Ja na twoim miejscu zrobilabym kuracje magnezem bierz przez jakis miesiac minimum 3 tabletki an dzien (zalezy od preparatu w sumie w niektorych nawet 6 mozna)ale ulotka rzecz swieta:)

Gość georgiia
Dzieki Zetafonka spróbuje z tym magnezem może to mi pomoże :) nie chce się faszerować jakimiś lekami od psychiatry