Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evvgenya

Powiedzcie SZCZERZE!!! co z takim chłopakiem robić!!

Polecane posty

Gość evvgenya

Spotykam sie z chłopakiem który jest mega niesmiały. łatwo się czerwieni etc. Np wstydzi się ze mną zatańczyć wolnego, muszę go wyciągać na parkiet a jak już tańczymy, to nie powie słowa tylko jest cały sztywny!! jak siedizmy ze znajomymi to milczy. Nic nie powie, chyba ze cicho i do mnie. Gdy kiedyś trochę się wstawiłam i chciałam poświntuszyć, to zaczerwienił się i zmienił temat. Jest taki jakby tu powiedzieć - sympatyczny i milusi i zawsze chce być blisko przy mnie. Taki przytulak :):) Powiedzcie co sądzicie, czy warto.

Gość kjikji-kasia
a ilu juz mialas facetów ? takie to zawsze na porzadnych facetow trafiaja zostaw go puszczalska.

Gość evvgenya
Mam 22 a on 23 :o sama chyba jesteś puszczalska głupia wywłoko :o po co mnie obrażasz??

Gość evvgenya
On jest prawiczkiem, a ja miałam przed nim 205 facetów. Na niego mówię "Peżocik", bo jest 206 :classic_cool:

Gość ejbisi
O rany! To naprawde brzmi jak by jakas 12 latka opisywała sytuacje na szkolnej dyskotece. Chłopak jest jakis dziwny. Możesz spróbowac dac mu szanse, moze sie rozkreci troche przy tobie... ale odpowiedz sobie na pytanie czy na dłuzsza mete bys wytrzymala z kims takim? Np ktory wstydzilby sie powiedziec w restauracji ze kotlet jest zimny itd.. musialabys wszystko załatwiac za niego. Na razie to Ci sie wydaje słodkie, ale potem moze byc wkurzajace.

Gość evvgenya
odwalcie się dobra? wy cudowne jesteście, sobie nie macie nic do zarzucenia? Powiedzcie po prostu czy związałyvyście się z TAKIM chłopakiem.

Gość mój maz byl niesmialy
no moze nie az tak, raczej sie nie czerwienił, ale potem sie wyrobil. Najwazniejsze, czy jest madry, uczciwy, sympatyczny.

nie jest aż tak nieśiały bo za nic by mnie dziewczyna nie wyciągneła do żadnego tanca ani spotkania z jej znajomymi... zresztą nawet żadnej dziewczyny by nie było a mam więcej niż 23 :D

Gość aniulkaaaaa
Dziewczyny! On nie jest nieśmiały, tylko jest tzw. cichą wodą. Tacy są najgorsi! Nie bierz go kobieto, bo z takiej ciotki zazwyczaj wychodzi szydlo z worka. Facet musi być facet! Konkretny, normalny. Malomówny zazwyczaj jest małomówny, bo nie ma nic do powiedzenia.