Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o cholipka

metoda silvy

Polecane posty

Gość o cholipka

czytam tą książkę i boję się wprowadzić w stan alfa... jakbym miała się wiecej z niego nie wybudzić... Czy ktoś z was był na kursie, bądź samodzielnie uczył się tej metody?? Jakie są rezultaty, czy od tego można dostać w głowę?

Gość upppppppppppaaaaaaaa
opop

Gość o cholipka
dzięki za podniesienie tematu :D

Gość ja coś o tym też kiedyś
czytałam.Mojej siostry koleżanka zna się na tym bardzo dobrze.Ja też chciałam spróbować,ale mi nie wychodziło.Na początku jak się wprowadzasz w stan alfa to nie widać efektów podobno.Ja tak miałam Trzeba ćwiczyć i ćwiczyć ,aż się nauczysz osiągać stan alfa. A gdy już do tego dojdziesz to nie wiem co się dzieje.Ta mojej siostry koleżnanka potrafiła powiedzieć na mój temat wiele prawdziwych rzeczy mimo że mnie nie znała.Spojrzala tylko na zdjęcie. Nie wiem na czym to polega ale też chciałabym się tego nauczyć.

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
W alfie zawsze znajdujemy się tuż przed zaśnięciem, jak i zaraz po przebudzeniu. Więc na pewno to przeżyliście.

Gość o cholipka
tam pisało, że w stan alfa nalezy się wprowadzać przed 7 tygodni by dojść do perfeckcji każdego dnia dzisiaj spróbujęz tym snem, bo dręczy mnie przykry problem, zobaczę ile z tego wyniknie

Gość o cholipka
dzięki za podszywanie się, załosny szczeniak, przeczytaj na onecie czy wp co dzieje się w Gruzji i sugestii innych, że czeka nas 3 wojna światowa - wtedy może wybiją ci sie z pustego łba żarty i zaczniesz myśleć czy przeżyjemy jak polacy do końca roku !!

Gość o cholipka
ale nie każdy chce umierać młodo !!! wróćmy do tematu ;]