Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca odpowiedzi w eterze

czy jest szansa???

Polecane posty

Gość aaasssdddd
Ale Ty jesteś (byłaś) kurwą, dawałaś dupy za kasę, więc jak byś siebie określiła, organizacja charytatywna w branży dawania dupy z udziałem kapitału obcego??

Gość warhou
Tak jak ci ktos napisal. Twoj maz bedzie tylko widzal tych co ci wsadzali ku..sa do ust i zalewali je swoja plugawa sperma... Jestes juz k..wa, czy tego chesz czy nie... Nie szukaj dla tego usporawiedliwienia.. nie bylo go kiedy to zaczelas robic i nie ma go teraz. Ja tez mailem problemy finansowe na studiach. Musialem je przerwac, isc do ciezkiej pracy, ale w koncu je skonczylem. I to bez obciagania fiutow jakims obolesnym cwelom, czego niestety ty niebedzies zmogla nigdy o sobie powiedziec ... Idz sie przebadac na wszystkie mozliwe choroby (wirusy, grzyby, i wszelkie inne syfy) i jak juz absolutnie musisz czlowiekowi niszczyc zycie, to nic mu nie wow o swojej przeszlosci ...

Gość prawdziwy lub fałszywka
No cóż, wierzę że jest Ci trudno, ale jeśli ten facet naprawdę by Cię kochał to chociaż spróbowałby zrozumieć. Wszystkie laski i faceci, które piszą o tym że jesteś dziwką itd. nieraz pewni pieprzyli się z nowo poznaną osobą, lecz dla nich kwestia finansowa przesądzała o wszystkim. Ja miałem podobną sytuację tzn. byłem po tej drugiej stronie. Poznalem niesamowitą dziewczyną, naprawdę ładną, inteligentną - skończyla prawo na uw, gdy się poznaliśmy była aplikantką. Gdy oboje się zaangazowalismy po kilku miesiacach znajomości powiedziała mi o tym, iż kilka razy w życiu oddała się innemu facetowi za cięzką kasę. Moja pierwsza reakcja to był szok, ale postanowiłem zażartować bo wiedziałem jakie to dla niej trudne i zapytałem za jak cięzką odpowiedziała już trochę z ulgą że było to od 3 do 5 tys. za kilka godzin, odpowiedziłem że ja nie wypłacę się do końca życia i sie zaśmieliśmy oboje. Na poczatku stwierdziłem że musze to przemyśleć i po kilku chwilach nie mogłem sie powstrzymać i zapytałem o nich: kim byli, dlaczego to zrobiła. Potem było już ok. Nawet czasem się delikatnie z tego oboje śmieliśmy. Ona była naprawdę niesamowita i oprócz tego że się niesamowicie kochała super się z nią spędzało czas, miała poczucie humoru itd.- sam zapłaciłbym te 5 tys. czyli ponad połowe pensji za to by z nią być. Dziś ona jest cenionym adwokatem i chyba za wiele nie mysli o tym co było. Już nie jesteśmy razem (z innych powodów rzecz jasna), ale nadal się przyjaźnimy. Z jej znajomych tylko ja o tym wiem i ona chyba czasem się boi żebym po piwie jakimś nie wypaplał nic. Ale to nie mozliwe Podsumowując: na pewno są faceci którzy są w stanie to zaakceptować. Choć to nie łatwe i nie wszyscy są w stanie. Znajdziesz faceta którego pokochasz i wtedy musisz wyczuć jak on zareaguje - czasem warto klamać dla dobra obojga. Niech Cię to nie męczy. Pozdrawiam Ciebie i te wszystkie małomiasteczkowe świętoszki

Gość Znawca Wszystkiego
Mi by nie przeszkadzalo, ja bym mogl byc z tobą i chetnie bym sie oswiadczyl znając całą prawde. Dlatego ze nie ma tu na forum nikogo bardziej wartościowego ani mniej niz ty, co to znaczy w ogole? Zadna ździra która sie tu wypowiedziala nie jest ani centa lepsza od ciebie, ty nie jesteś lepsza od bezdomnej narkomanki, a bezdomna narkomanka nie jest gorsza od królowej Elżbiety, rozumiesz o czy mowie? Jestesmy tylko ludzmi, a czlowiek to nędzą istota, rozbudowana tylko na tyle ze przez pewne reakcje chemiczne jebie mu sie w głowie i jest w miare zdolny do myślenia abstrakcyjnego i wydawania jakichs tam osądow ktore tak na prawde dla srodowiska i świata nie znaczą nic. Czy jesli będziesz moją żoną, albo znana modelka wychowana w klasztorze pod kloszem czystosci, czy ja odczuje jakąś różnice jezeli kochałbym jedną i drugą z wzajemnością? Zadnej, czlowiek to czlowiek, taka sama skóra, taki sam skład, nawet cipka taka sama. Wam sie pojebalo w glowie, kazdy stara sie oceniac innych i kazdy sortuje ludzi wedlug jakichs wartosci, a wartosci nie ma zadnych, JESTEŚCIE WSZYSCY tyle samo warci co inni, co ja, co wasi rodzice, tyle co leżący na polu kamień, a moze nawet i mniej bo kamień ma mniej atomów niz wy, nie zurzywa tlenu i nie wypromieniowywuje ciepła, jest więc korzystniejszy dla calego wszechswiata. Tak zmiencie sposob myslenia, czym kolwiek myslenie jest, bo zycie jest zbyt krotkie zeby przejmowac sie takimi pierdołami

Gość całkiem normalna
ten pan powyżej może zdołować :(

Gość tooooojaaaa
żaden fqacet na to nie pójdzie chyba ze typowy desperat

Gość ERNESTTTT
A co powiecie o stanie technicznym naszych f-16? 😴

Gość tooooojaaaa
że są do dupy

Gość paranoja normalnie
Dziewczyno weź i pomyśl byłaś dziwką, pojemnikiem na spermę a więc czego Ty oczekujesz??? Nie masz zbyt wysokich wymagań???