Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziaa89

PROSZE O KONKRETNĄ ODP TAK/NIE/MOŻLIWE !!

Polecane posty

Wyjechałam z chłopakiem na wakacje wtedy już brałam tabletki dodam że to było moje pierwsze opakowanie - ale on o tym nie wiedział gdy je wziełam na wakacje zdenerwował się i poprosił mnie bym nie brała ich [ zaczełam je brać wiedzac ze on nie jest jeszcze gotowy na dziecko ] ale gdy porozmawiliśmy to stwierdził że bardzo by się ucieszył gdybyśmy mieli takie maleśtwo .. no a wiec nie wziełam ostatnich 6 tabletek ... dostałam plamienia 1 dzień-różowe plamienie 2 dzień-normalne krawienie 3 dzień-brązowe palamienie 4,5 dzień- NIC 6 dzień - rózowo-brazowe paleminie pomyślalam że okres mogł się rozregulować ale gdy rozmawialam o tym z kolegą stwierdził że mam sie o co martwić a co dodam jeszcze.. miałam dni płode gdy akurat odstawiłam tabletki i kochałam się do końca z chłopakiem potem przez ok 2 tyg miałąm mdłosci i bolał brzuch ja na @ wstałam 3 dni z łozka i nie mogłam uwierzyć oczom piersi mam tak wielkie jak nigdy dodam że mnie nie bolą i mam zyłki na piersiach noi przyszedł dzień dzisiejszy wstaje z łozka i nie moge sie ruszczyć strasznie brzuch mnie boli ..ale nie tak jak zwykle na @ tylko jakbym miala jakieś zakwasy ...starciłam apetyt nie mam już jak z miesiąc temu.. Co o tym sądzicie ?? - prosze o odpowiedz z Góry Dziekuje !! SORRY ŻE JESZCZE RAZ ..ALE ZALEŻY MI

Przed paroma minutami czytałam identyczny topik,tzn.taka sama treść.Ile razy jeszcze to samo będziesz pisać?:O

Gość możliwe bo wszystko
jest możliwe, ale jeśli nagle odstawiłaś tabletki, to plamienia, krwawienia i inne dolegliwości są normą.

nie no az takich problemów nie mam żeby zbierac :P :*:) ..ale dziekuje ... jutro rano po teścik ide..boże jaka ja głupiaa ile razy ja już pisalam .. ten sam temat :((..ale zrozumcie mnie !

Przed paroma minutami czytałam identyczny topik,tzn.taka sama treść.Ile razy jeszcze to samo będziesz pisać?:O Dostałaś odpowiedź.Zapewniałam,że zaraz z samego rana,biegniesz po test.A teraz to samo.......Litości!

NO ZROZUM ..MNIE ! POZATYM .. TYLKO Z 3 OSOBY MI ODPOWIEDZIAŁY NA TO A CHCIALABYM ŻEBY TROCHE WIECEJ ... BO MAM TAKI METLIK .. A WIEC CZEKAM :*

Idź do lekarza,albo zrób test.Przecież nikt Ci na 100 % nie powie:jesteś,czy nie.

Gość najpierw z rozmysłem
odstawiasz tabletki a teraz się boisz ciąży? coś tu chyba nie gra.

WCHODZE NA INNE TEMATY I JEST TEMAT '' JAK MAM ZROBIĆ LODA '' I TAM WIECEJ OSOB ODPOWIADA ..

najpierw z rozmysłem-JA SIE NIE BOJE :) ...JA CHCE DZIDZIUSIA ..A FAKT NIE PISALAM TUTAJ DOKŁADNIE ALE Z CHLOPAKIEM CHCEMY I BARDZO SIE BYŚMY Z TEGO CIESZYLI

jak ten czas leci a tylko czekam aż wstane z łozka :)) pobiegne do apteki no a potem pewnie bedzie rozczarowanie ..:( juz tak 2 razy mialam tylko bez takich akcji ..

Gość najpierw z rozmysłem
to był podszyw na poziomie efa. myślałam, że to strach a to niecierpliwość.;) przypuszczam, że nie jesteś w ciąży. ale jeśli nie teraz to może w przyszłym miesiącu. powodzenia.

Gość Martitkaaaaaaaa
a ile jestes ze swoim?

Mlodo , ja bym sie na Twoim miejscu jeszcze zastanowila, bo sadzac po Twojej wypowiedzi to jeszcze nie ten czas ... Noale to tylko moja niwielka obserwacja, bo Cie nie znam... Wasza decyzja,tak czy inaczej zycze powodzenia :) i gratuluje, jesli osaiagniecie upragniony cel :) pozdrawiam

własnie zbieram siee poo teścik i już mam przeczucie ze nic z tego .. :((:((:(( napisze jak wróce