Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuckDUCK

Po co ten żałosny Kaczor leci do Gruzji?

Polecane posty

Gość fuckDUCK

Gówno znaczymy a zawsze politycy wciągają nas w jakies awantury tak jakbysmy byli jakimś mocarstwem. Czy choć raz nie mogliby włożyć mord w kubeł i siedzieć cicho? Czy Szwajcaria zabiera głos w takich sprawach. Polaczki pyskują i ciengi w zamian zbierają............jak ja czasami mam już dość tego kraju. Popieram UE i integracje bo na Polske nie można liczyć w żadnej kwestii, chyba tylko w ośmieszaniu jest dobra, wstydze się za ten kraj a to wszystko dzieki naszym głupim politykom.

Gość bo niektórzy polscy politycy
mają przeświadczenie o misji dziejowej do spełnienia i zawwsze pierwsi sa do wkładania palców między drzwi, cierpi na tym wizerunek Polski. bez szacunku dla Kaczynskiego

Gość bardzo proszę
nie wiem czy ktoś z was czytał wywiad który krazy po internecie... jeden z głowych szefów wojska rosyjskiego.. powiedział : wszystkie państwa oscienne włączające sie w naszą wojne będa załowały! dlatego kulturalnie uprzedzamy - nie warto! jest rewelwcyjne... jak zawsze nasze 'głowy państwa' maja swoje piec ggroszy! i po cholere? juz niebawem podobno ma ybuchnąc III wojna swiatowa.. jesli tak sie stanie to chyba tylko dzieki naszym 'wspaniałym' politkom... PORAŻKA!

Gość do oszołomka z szaletu
nie myślałeś nidgy o wizycie u psychiatry? po co ci te schizy chłopie, to sie leczy tabletkami nie męcz się, powiedz mamie niech cię zpaisze do specjalisty

Gość bardzo proszę
nie wiem czy ktoś z was czytał wywiad który krazy po internecie... jeden z głowych szefów wojska rosyjskiego.. powiedział : wszystkie państwa oscienne włączające sie w naszą wojne będa załowały! dlatego kulturalnie uprzedzamy - nie warto! jest rewelwcyjne... jak zawsze nasze 'głowy państwa' maja swoje piec ggroszy! i po cholere? juz niebawem podobno ma ybuchnąc III wojna swiatowa.. jesli tak sie stanie to chyba tylko dzieki naszym 'wspaniałym' politkom... PORAŻKA!

Gość ja tylko wiem jedno
Gruzja zaatakowała Osetie tak samo jak Ruscy zaatakowali Czeczenię Róznica jest tylko taka że Ruscy jak weszli to zdławili Czeczenów a Gruzini weszli , zburzli pół miasta, pozabijali cywilów, a później uciekli i teraz sie drą - świecie ratuj nas bo Ruscy nas biją 😭 Żałosna tchórzliwa Gruzja, w Gori jeszcze stoi pomnik Stalina, symptomatyczne dla tego chorego kraju. Szakaszwili wpuścił Gruzję w to szambo a teraz udaje baranka Co do Kaczora to brak słów - żeby to jeszcze była klarowna sytucja - jest zły agresor i szlachetny obrońca, ale tu widac że dwa skoorviele walcza tylko jeden większy. KACZOR TY PATAFIANIE po co nas w to wciągasz!

Gość cwirek
"ja wiem tylko jedno" - jestes zalosnym wiernopoddanczym pajacem wierzacym w bajki, ze to Gruzja "prowokowała" idz sie debilku utop. tylko putinowi loda nie zapomnij przed tym zrobic :O

Gość posluchaj to do ciebie
miej trochę godności człowieku. Tam gina niweinni ludzie rozstrzeliwani przez ruska hołotę. Napadnięty został suwerenny, niepodległy kraj. Wszystko wskazuje na to, że zostanie on podbity w wojnie bez wypowiedzenia jak my w 39. ruscy przekraczaja właśnie masę krytyczną swojej arogancji i powracają do swoich dawnych dobrych czasów. Europa Zachodnia i USA również powracają do swoich dawnych przyzwyczajeń - mało - isniteje podejrzenie, że z Ruskami to wszystko jest przehandlowane. Jeśli wiec wracaja stare czasy - to dobrze abys odświeżył pamieć, co w tych starych czasach działo się z Polską. Przypomnij sobie i nie pisz, nie mów więcej takich okropieństw

Gość GRuzja to mordercy
Zabijaja Osetyńczyków jakby nie Ruscy to by zrobili tam druga Czeczenię Nie na darmo Osetyńczycy wola Rosjan niz Gruzinów. Wiedza że ci stalinowcy sa zdolni do wszytskiego GRUZJA to szmaciarze

Gość już pomijając wszystko inne
dlaczego zawsze POLSKA? no dlaczego zawsze ta pieprzona Polska wszędzie pierwsza wtyka swój kinol czy my choc raz nie potrafimy usiedziec na doopie

Gość Pomysła MAM......
Najlepiej niech Kaczor dokona harakiri przed pomnikiem Stalina w Griuzji na znak swego protestu przeciwko Rosji Wtedy misja bylaby udana bo Kaczor już bytam został, może nawet by mu pomnik obok tego Stalina wyszykowali.

Kto nie zna sytuacji w Gruzji niech się nie wypowiada lepiej. Rzekome ofiary w Osetii są tak samo pokazywane jak ofiary masowych mordów wykonywanych przez serbskich żołnierzy-okazało się że pokazywane masowe groby pochodzą z czasów II wojny światowej. Rosja uruchomiła telewizyjną propagandę a ta miażdży ludziom mózgi co widać po tych wpisach na forum. Pewien znany myśliciel powiedział kiedyś: Gdyby Goebels dysponował telewizją Niemcy do dziś nie wiedzieliby że przegrali wojnę.

Gość mamy toruńskie radio
może go tam tak przypadkiem zestrzelą :p a to by była tragedia :D :D :classic_cool:

Gość mamy toruńskie radio
i odszedłby w chwale jako wielki człowiek , orędownik pokoju :classic_cool:

Jeśli ktoś uważa Serbów i Gruzinów za morderców to nie nadaje sie do prowadzenia dyskusji-wybaczcie ale taka wiedza telewizyjna daleko Was nie doprowadzi. A używanie inwektyw w rozmowie ad personam świadczy o braku argumentów. Bez odbioru.

Gość oceniacz podszywów
0,5/10 - amator 😴

Gość kjikji-kasia
Po to jedzie by klepac ozorem tak jak wy teraz; bo Polacy nic innego nie umieja;

Niektorzy maja racje bo Kaczor niepotrzebnie sie tam wtraca.A jak Ruskie zechca to moga nas zmiesc z powierzchni ziemi a nasi wielcy kompani typu USA i inne bractwo NATO nawet palcem nie kiwnie zeby nam pomoc :P Juz wiele razy tak bylo :P A Kaczora szanuje jako tako ale nie lubie za poglady,w sumie niekiedy chcial dobrze,dazyl do rozliczen ktore juz dawno byly w Czechach(i zyje im sie 100 razy lepiej niz nam dzieki temu!) ale za jego gburowatosc,chamstwo i konserwatyzm nie przypadl mi do gustu :P Ale najwieksza szmata jest Tusk,bezpanski kundel ktory nawet nie ma pogladow a wyniszcza nasz i tak niemalze ostatni kraj ....:(

Gość .............na koniec
mistrz cieej ty widzisz świat w czarno-białych barwach wszystko co nie pasuje odrzucasz, boisz sie prawdy Gruzja zaatakowała Osetię Osetia chce niepodleglości Tak samo jak Czeczenia chciała Niepodległości Rozumiem że mistrzyu cietej popierał Rosje w konflikcie czeczeiskim Jesli nie to znaczy że jest szmatą bez zasad, kierująca sie osobistymi sympatiami i fobiami rusofob? Ach i jeszcze coś, tyle zyska Polska na wtracaniu się "Poparcie Polski dla Gruzji może przeszkodzić 27 minut temu Konflikt w Osetii Południowej pogorszył i tak już napięte stosunki Moskwy z Polską, Ukrainą i krajami bałtyckimi, które poparły Gruzję, nie dostrzegając zniszczeń w Cchinwali, ofiar wśród Osetyjczyków i śmierci żołnierzy rosyjskich sił pokojowych - pisze dziennik "Wriemia Nowostiej". W ocenie moskiewskiej gazety, "ostatnie wydarzenia mogą stanowić przeszkodę dla kontynuowania dialogu (między Rosją i Polską)". "We wrześniu w Warszawie oczekuje się wizyty ministra spraw zagranicznych Rosji Siergieja Ławrowa. Przed obecnym zaostrzeniem (rosyjsko-polskich) relacji krążyły nawet pogłoski, że do Polski przyjedzie premier Władimir Putin. Wszelako ostatnie wydarzenia mogą stanowić przeszkodę dla kontynuowania dialogu" - wskazuje "Wriemia Nowostiej"." http://fakty.interia.pl/raport/gruzja-osetia/news/poparcie-polski-dla-gruzji-moze-przeszkodzic,1160947

Gość Koniec świata
To zaczątek III Wojny Światowej... nie tak dawno przegladałam na You Toube materiał o "końcu świata", jego początkiem ma być wojna w której zginie masa ludzi..ll Jej punktem kulminacyjnym ma być atak Amerykanów na Rosję ( już niebawem).Oczywiście Polska pójdzie za Amerykanami - i dramat gotowy! III wojna światowa ma być najbardziej wyniszajacą ...w grę bedzie wchodziła broń atomowa... bo świecie zostaną tylko pył fetor ludzkich zwłok i lejąca się strumieniami krew.Gdzie uciec? Nigdzie - do nikąd- nie ma gdzie nie ma po co.I wg mnie to że nasza prezydencina poleci do Gruzji czy nie poleci nic nier zmieni... "CO MA BYC TO BEDZIĘ" A jeśli staniemy przed faktem dokonanym to pozostaje nam tylko się MODLIĆ

Gość Kryptogej to cię zrobił
kozi bobie