Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję pilnie

potrzebuję pilnie namiary na gastrologa dziecięcego Jadwigę Szymanowicz ze Szcze

Polecane posty

Gość potrzebuję pilnie

witam, potrzebuję nr tel i adres gabinetu prywatnego gastrologa dziecięcego dr J. Szymanowicz w Szczecinie. Z góry dziękuję

Gość hjhfjfcjbc
nie masz googli? Nie masz ksiazki telefonicznej? nie masz informacji telefonicznej? ja nie widze problemu aby znalezc....

Gość potrzebuję pilnie
nie mam, a ty jak nie masz nic do powoedzenia to się nie odzywaj. Jakbym mogła znaleźć to bym się na formum nie pytała

Gość hfkhjkhggkjh
to podaj jak masz w googlach bo ja chcialam pomoc i nie znalazłam

Gość hfkhjkhggkjh

Gość hfkhjkhggkjh

Gość hfkhjkhggkjh
Właśnie przeczytałam, że u nas w Szczecinie są tylko dwie lekarki...Całe szczęście, że to nie prawda ! Lekarki owszem dwie. Ale prawdziwy lekarz tylko JEDEN! To dr Mokrzycka z Kliniki na Unii w Szczecinie. To lekarka, taka prawdziwa !... zajęła się moim dzieckiem, jak żaden inny lekarz wcześniej. Dziękuje jej za to z całego serca...Innych prawdziwych lekarzy gastrologów dziecięcych w Szczecinie nie ma. Znam jedną z wymienionych pań..i mam bardzo złe doświadczenia...Brać pieniądze każdy potrafi ( 100 zł wizyta za 10 minut albo i nie)...zwłaszcza prywatnie...szkoda tylko, że nic więcej z tego nie wynika. Osobiście nie mam nic przeciwko temu, żeby lekarze zarabiali...ale chcę czuć zaangażowanie lekarza w leczenie pacjenta..zwłaszcza małego pacjenta.

PRYWATNY GABINET PEDIATRYCZNY ul. Witkiewicza 64 tel. 48-60-366 koszt wizyty : 70 zł Lub szpital SPSK Szczecin ul. Unii Lubelskiej 1 425-31-51 albo 425-31-55

Gość hfkhjkhggkjh
Pani doktor jest osobą bardzo zajętą.Najlepiej to pojechać bezpośrednio do jej gabinetu na Witkiewicza,który mieści się w szkołach salezjańskich i się zarejestrować.J SZYMANOWICZ PRZYJMUJE W ŚR I CZW OD SIEDEMNASTEJ DO DZIEWIETNASTEJ> POZDRAWIAM

Gość 656re86 ecvde5e4
Dr.Szymanowicz najlepszy lekarz jekiego kiedykolwiek spotkałam.Wyciągneła mnie z kiepskiego stanu,dbała o mnie kiedy byłam na jej oddziale.Swietny specjalista jak dla mnie numer jeden!!

Gość gość
Mnie polecono dr Anetę Gębala. Ponoć rewelacyjna , ale czasami bywa oschła Mam problem z córeczką, która ma znaczną niedowagę i nie chce jeść. Na widok jedzenia boli ją głowa i brzuszek i zaraz zwraca. Co robić?... Rodzinny to zlekceważył

Gość Mi8377
Witam,moj synek ma takie same objawy,mowi ze nie lubi jeść :/ rodzinny lekarz także zbagatelizował problem,ale po kolejnych wymiotach i bólu brzuszka,zarządałam skierowania do gastrologa..no i szukam dobrego

Gość gość
Jeździłam do p Szymanowicz jakieś 20 lat temu. Pomogła mi.