Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghnn

małe porady proszę

Polecane posty

Gość ghnn

jesteśmy razem od 1.5 roku..niby wszystko ładnie ok kochamy się szanujemy..ale..on mysli ze tak juz bedzie zawsze,jestesmy zareczeni wiec juz napewno bedę jego..a ja chciałabym zeby jednak dalej był w takiej małej niepewnosci..żeby dalej był zazdrosny..no wiecie o co mi chodzi:)jak tego dokonac?

Gość klaramaja
poczytaj książkę pt. \"Dlaczego mężczyźni wolą zołzy\"

Gość a po co ci takie poczucie

Gość ghnn
bo brakuje mi tego co było na poczatku..i denerwuje mnie trochę ta jego pewnosc..

Gość ghnn
jednak nie prowokacja..i przeciez nic strasznego nie chce zrobic..jedynie troszkę podsycic..

Gość pozytywny
wiesz co Ci powiem? Moja narzeczona tak robi, chodzi na imprezy pracownicze, na niby babskie imprezy gdzie sie nagle pojawiaja koledzy z pracy i nie jestem tym zadowolony, co wiecej, zwiazek zaczyna sie sypac bo Ona mowi, ze ma "takie potrzeby" a jak chce z Nia gdzies wyjsc na taka impreze sam na sam czy w malo kameralnym gronie to nie chce :| po prostu slabo mi sie robi...

ciekawe, czy jak twój facet chciałby tak posycić to czy byłabyś zadowolona, może facetowi odpowiada taka pewność i stabilizacja, ciesz się że ci ufa

Gość ghnn
ehh nie rozumiecie..ale dzięki wielkie za propozycje;)

Gość gonić króliczka
chodzi o to żeby\" gonić króliczka \" cały czas,bo złapany króliczek to juz nie przyjemność. Doskonale to rozumiem i popieram Twoje dążenia. Ktoś doradził książkę \" Dlaczego mężczyźni kochają zołzy\". Też ci ją doradzam.

Gość takie jest moje zdanie
Ta książka to moim zdaniem amerykańska chała "łyknięta" jak jakas biblia przez Polki :P A nie masz Ty sama wyczucia z własnym facetem? Cokolwiek bys nie robiła, to subtelnie i z wyczuciem rób, jeśłi Ci zależy na związku. Na pewno nie - wzbudzanie specjalnie zazdrości. Ani wychodzenie czy umawianie się z innymi "specjalnie" - to tylko jakieś durne nastolatki chyba robią?

Gość gonić króliczka
do tych co nie rozumieją. Autorce chodzi o to żeby nie wpaść w rutynę w związku, zeby nie tylko w pierwszych latach było zajeb........ale zeby tak było cały czas. Żeby nawet po 10 latach nie musiała pisać \" mój związek, małżeństwo się wypaliło a było kiedyś tak fajnie\" I dlatego pyta o to jak mozna podsycać atmosferę. Bez złych podtekstów. No bo chyba nie wszyscy siedzący na cafe to nieudacznicy.

Gość ghnn
no własnie o to mi chodzi:)a myslalam ze juz nikt nie zrozumie:Pi nie mowilam o wychodzeniach z kolegami itp..a tym bardziej o przespaniu się z ktoryms z nich..czytałam tą ksiażke ale nijak ona ma sie do mnie..