Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze........................

mnóstwo maleńkich bąbelków na ustach - co to może być?

Polecane posty

wczoraj to zauważyłam....na ustach pojawiło mi się mnóstwo maleńkich bąbelków wyczuwalnych językiem, tylko na górnej wardze. są dokałdnie na ustach, bardziej w głebi a nie na obrzerzach wargi. Nie bola mnie ani nie swedza. Od wczoraj za bardzo sie nie zmieniły. Nigdy nie miałam opryszczki w tym ani w innym miejscu....nie jestem też przemęczona ani osłabiona, ani chora..... co to może być:( zaczynam panikowac:(

Gość ja też to mam od wczoraj takie
dziwne nie wiem czy to akurta bąbelki ale też na górnej wardze:O

nie ja nie mam bąbelków:O

ja nie mam tez dosłownie bąbelków. tylko takie maleńskie zgrubienia wyczuwalne językiem...martwie sie cholera:(

no właśnie wyczuwalne tylko językiem takie szorstkie troszke może?:)

jeżeli masz to co ja to sie nie martw nic Ci nie bedzie ja miałam to już kiedyś i samo zeszło tylko po jakimś tyg, dwóch i potem to bedzie takie skorupowate :O ale nawet nie tak bardzo wiec nie asz sie czym przejmowac. Tylko nie wiem właściwie z czego to może być :O

nie nie...moje jest gładkie i w kształcie maleńkich krosteczek... idę do lekarza za 30 minut więc mam nadzieje ze coś poradzi...mam w przyszłym tygodniu wesele i jestem zdesperowana:( nie mogę sobie pozwolić na coś takiego:(

tydz to dużo czasu na pewno jak lekarz coś Ci da to przejdzie w tydz :) wątpię zeby to było coś poważnego :)

sama nie wiem:( ide tylko do rodzinnego bo na dermatologa musiałabym czekac do piatku....boję się tylko że to opryszczka...nigdy jej nie miałam więc nie wiem jak to się rozwija...i czy to mozliwe że tak po prostu zaatakowała całe usta...i że pojawiła się wczoraj popołudniu a od tego momentu sie nie wybiła... cholera nie znam się na tym:( ale aż sie boje myslec co się z tego rozwinie:( z tego co opisujesz wydaje mi się że nie mam tego co ty....to nie jest szorstkie, skorupowate ani suche...

Gość goscc
co roku o tej porze mam to samo.. nie ma nic lepszego niz wazelina kosmetyczna (w aptece ok 6 zl ) po 2 dniach nie bylo sladu ;)