Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azzazel

Dlaczego kobiety nie lubią gier komputerowych

Polecane posty

Gość azzazel

życie kobiety sprowadza się do polowania na samca i urodzenia dzieci temu jest wszystko podporządkowane aby zdobyć samca potrzebny jest jak najlepszy wygląd dlatego 80% aktywności kobiet to zabiegi "upiekszające" , wybór ciuchów etc......mogą też godzinami rozmawiać o podrywach i ogladac telenowele :o już jako małe dziewczynki bawia sie lakami, przebieraja w ciuchy starszych sióstr i próbuja pierwszych podrywów wy nie macie duszy, jesteście proste jak budowa cepa :)

Gość absurdystan
"dlatego 80% aktywności kobiet to zabiegi "upiekszające" , wybór ciuchów etc......mogą też godzinami rozmawiać o podrywach i ogladac telenowele już jako małe dziewczynki bawia sie lakami, przebieraja w ciuchy starszych sióstr i próbuja pierwszych podrywów" boże, nie jestem kobietą 😭

Gość cepie
Taki cep też ciebie wysrał z dupy jesteś taki sam

Gość dont
nie uogólniaj ciemniaku jest to bezpieczne zachowanie a doradzam brać kałachy i powybijać te cepy wszystkie łącznie z twoimi wyobrażeniami o cepach chyba żeś ciota i matką na czele

Gość ka jo je
nie chcialabym znac kobiet wsrod ktorych sie obracasz:D

Gość ka jo je
oo Pasjanse kobiety lubia, zwłaszcza mamowate- przynajmniej te,co ja znam:D

Gość eheheh ojoj
hehe azzazel to sflustowany malolat ktory zapewnie nie umie wyrwac zadnej dziewczyny, fanatyk z ktorego smieja sie koledzy i koloezanki :)

Gość kobiety nie są tak zblazowane
Ja się dzisiaj jeszcze nawet nie umyłam:classic_cool: I lubię gry komputerowe. O wygląd specjalnie nie dbam, najwięcej czasu zajmuje mi mycie. Chyba nie jestem kobietą:( Mam 24 lata i nigdy w życiu nie byłam w kosmetyczki a d fryzjera chodzę raz na rok.

Gość niemodelka
dziewczynki nie tłumaczcie się miejcie jednak duszę

Gość kobiety to pustaki
Bóg was stworzył abyście służyły mężczyzną i Bóg obdarzył was instynktem macierzyńskim abyście wychowywały dzieci Waszym celem jest podtrzymywanie gatunku Celem mężczyzn - zmienianie świata, dlatego wszystkie odkrycia naukowe to dzieło facetów a kobiciny to tylko pieluchy, kuchnia i seks.

Gość bur
hej mamusi to powiedz

Gość nadmieniam iż
albo sie zgodze albo i nie

Gość niemodelka
Cóż jakże to proste jak budowa cepa skoro nie rozumiecie tych cepów chyba jednak za skomplikowane, a to czemu z cepami uprawiacie...role?

Gość pewnikiem
upolowalam samca:) urodzilam dzieci:) nie pindrze sie, bo wole ten czas poswiecic grom komputerowym i tej chorej kafeterii:D wiec odpierdol sie fajfusie:classic_cool:

Gość bzzzusek
a pindrzyjmy się oni to lllubią tylko się udają że to ble, a więc fucking pucking of

Gość ogame mi pół życia zabiera
a ty mi pierdolisz, że to za mało.

Gość to ja azazel
no dobra, przepraszam wszystkie kobiety 🌻 wcale nie jesteście puste :) tak mi się jakos bezsensownie napisało

pierdolisz od rzeczy:classic_cool: ja uwielbiam grac niestety komp nie zawsze daje rade:O Energiczna🖐️ tez uwielbiam Maskarade Redemption;) 3 razy przeszlam

Gość Kobieta jak Maria Skłodowska
Odkąd kobiety poszły do pracy poziom nauki i technologii podniósł się o kilka tysięcy lat w stosunku do rozwoju jaki zapewniali mu sami mężczyźni. Takie są fakty. Natomiast narzędziom reprodukcyjnym (facet to tylko narzędzie, zapłodnić i iść) łatwiej uwierzyć w dzieło kosmitów niż zaakceptować rzeczywistość.

Gość wykopalisko
Dnia 25.01.2017 o 13:38, Gość Kobieta jak Maria Skłodowska napisał:

Odkąd kobiety poszły do pracy poziom nauki i technologii podniósł się o kilka tysięcy lat w stosunku do rozwoju jaki zapewniali mu sami mężczyźni. Takie są fakty. Natomiast narzędziom reprodukcyjnym (facet to tylko narzędzie, zapłodnić i iść) łatwiej uwierzyć w dzieło kosmitów niż zaakceptować rzeczywistość. 

I to niby kobiety do tego doprowadziły, hahaha.

Gość gracz

Jak znajdę dziewczynę to mam nadzieję że będzie grała w gry komputerowe. Dla mnie to najlepsza forma rozrywki i muszę sobie w coś codziennie pograć:classic_cool: