Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyyyy

skad mam wiedziec czyje to bedzie dziecko

Polecane posty

Gość pomocyyyyyyyy

moze zaczne tak. jestem ze swoja dziewczyna od prawie dwóch lat. 2 miesiace temu na imprezie opiłem sie i przespałem sie z moją dobrą kolezanką która równiez ma chłopaka. nastepnego dnia ustalilismy razem ze jak cos to to wogole sie nie wydarzyło bo i ja jak i ona kochamy swoje drugie połowy. no i rzeczywiscie przez te 2 miesiace zachowywalismy sie tak jak by sie to wogole nie wydarzyło. Aż do dzisiaj. spotkałem ją na osiedlu (mieszka blok obok) powiedziała mi ze jest w 2 miesiacu ciązy. my robilismy to bez zadnego zabezbieczenia natomiast ze swoim chłopakiem robiła to tylko raz bez gumy i to w tą samą noc co ze mna (po imprezie poszła do chłopaka na noc bo własnie wtedy wrócił z anglii po 3 miesiacach) cholera jasna co robic? kocham moja dziewczyne!!! ale skad mam wiedziec czy to dziecko bedzie moje czy tego kolesia? :/

Gość podfruwajka z fantazją
nuuuda 1/10 :O

Gość pomocyyyyyyyy
no ale ja nie wiem czy to moje i wolałbym zeby nie było:/

Gość co za ludzie/
a co, do tej pory myslales, ze dzieci bocian przynosi? uprawiajac seks, niewazne czy bez czy z zabezpieczeniem, trzeba miec swiadomosc, ze mozna 'wpasc'... jak mozesz mowic, ze kochasz swoja dziewczyne jak zrobiles jej cos takiego? :/ obrzydliwe. albo zrobicie testy na ojcostwo albo bedziecie zyli z mysla, ze dziecko nie jest wychowywane przez biologicznego ojca... ale pomysl o tym, ze jest dziecko jest Twoje, a bedzie kiedys potrzebowac krwi, jakiegos przeszczepu...to wszystko sie moze wydac.

Gość monikaa s
pamietaj ze takowe testy nie koszuja pare zlotych a kilkaset:) i musza sie wszystkie strony zgodzic na taki test;) ale jesli ona ci dopiero teraz powiedziala ze jest w ciazy to bankowo niejest z toba;) pomysl... odrazu jak by sie dowiedziala odrazu by ci to powiedziala

Gość pomocyyyyyyyy
no ja wiem ze kilkaset. w sumie wolałbym zrobic ten test mimo ze nie wiem czy bede z nią zył czy nie (raczej nie) poprostu chce wiedziec czy to bedzie moje dziecko czy nie. a Co do tego ze musza sie zgodzic 2 strony to chyba nie bedzie problemu. no bo ona sama nie wie kto jest ojcem i tez wolałaby wiedziec chociazby nie miało to nic zmienic. zreszta zaraz sie z nią spokam i o tym porozmawiam. a co do mojej dziewczyny ktos napisał "jak mozesz mowic, ze kochasz swoja dziewczyne jak zrobiles jej cos takiego" sam nie wiem jak mogłem to zrobic bylismy pijani. na poczzatku nie mogłem spojrzec dziewczynie w oczy. a wiedziałem ze jak sie przyznam to bedzie koniec a tego bym nie przerzył. i własnie ostatnio przestałem o tym myslec:/ a najgorsze jest jeszcze to ze one od miesiąca sa zapisane w tym samym AM i sie dobrze znają

Gość edmundekk xxx
huujowo sie masz cale zycie zjebane teraz zamiast oszczedzac i cos sobie kupic bedziesz w bachora inwestowac hah dobrze ci tak trzeba bylo myslec wczesniej

Gość aksa
a ile ty masz lat?

Gość pomocyyyyyyyy
20 a co to ma do rzeczy?

Gość aksa
20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!taki młody i już na boki łazisz? nie chce cię obrażać ,ale co z ciebie wyrośnie za parę lat?Nie mam nic przeciwko żebyś bzykał kogo chcesz ale w związku chyba coś obowiązuje!!!!!!!!!!!!!!

Gość i kropka
dobrze skurwielowi :) ma nauczke hahah

Gość typowa kafeteriuszka......
od zawsze wiedziałam, ze faceci to DEBILE BEZMYSLNE! a I TA "KOLEŻANKA" NIE LEPSZA. MAM NADZIEJĘ, ZE TWOJA DZEWCZYNA ZDRADZA CIĘ NA PARWO I LEWO

Gość aksa
zrób te testy i dorośnij,Nawet jak sie okaże ze nie twoje dziecko ,to i tak powinieneś powiedzieć prawdę dziewczynie KŁAMSTWO MA KRÓTKIE NOGI

Gość pomocyyyyyyyy
nom:/ zdaje sobie sprawe:/

Gość najprawdopodobniej to Twoje
dziecko, bo plemniki nowego samca zwyciezaja pleminiki stalego partnera, to udowodnione naukowo, dlatego natura stworzyla mezczyzn poligamistami a kobiety bardziej monogamistkami:)

Gość oj tatuśku
Testy na ustalenie ojcostwa może zlecić tylko sąd. Prywatnie ich zrobić nie można.

Gość aksa
A wiek rzeczywiście nie ma tu nic do rzeczy ,faceci zdradzali i będą zdradzać bo to świnie!!!!!!!!!!!!!!POCIESZAM SIE Tą garstka która ZNAM I Są porządni

Gość i kropka
a tak wogole to z tej laski fajna dziwka dupczyc sie w jedna noc z dwoma przeciez to nie higieniczne fe

Gość pomocyyyyyyyy
no to prze*pier*dolone :/

Gość eheeee
teraz to najlepiej sie powies tak bedize lepiej dla wszystkich

Gość pomocyyyyyyyy
no wiadomo ze spała z chlopakiem jak wrócił po 3 miechach. a ze mną? nie wiem. odkąd pamietam to "leciała" na mnie. no ja sie opiłem i nie myslac nad niczym dobrałem sie do niej. no ale teraz to juz nie wazne;/

Gość oj tatuśku
Jedyna rada jak się dziecko urodzi, dokładnie mu się przyjrzyj do kogo jest podobne. Podobno ojcowie potrafią rozpoznać swoje rysy twarzy w twarzy dziecka. To atawizm. Chyba, że wniesiesz do sądu o ustalenie ojcostwa i będzie dym. Tyle, że chyba lepiej nie wiedzieć. Jeśli wyjdzie że to twoje nie wymigasz sie od odpowiedzialności.

Gość Marynika
testy prywatnie można zrobić. A co Ty masz zrobić? Czy co Wy macie zrobić? Moim zdaniem nic. Jesteście \"sparowani\" i niech tak zostanie. W końcu tamten też się liczył z tym, że może zostać tatusiem.

Gość eheeee
zawsze mozesz zniknac gdzies, bo ta kuurwa bedzie chciala alimentow od ciebei i bedzie ciagla kasy jak i te lody ktore pewnie lubi robic

Gość pomocyyyyyyyy
a trzeba wogole isc do sądu? gadałem z nią jeszcze z poł godziny temu i ustalilismy ze narazie zostaje wszystko tak jak jest a potem zrobimy badanie. nie mozna tego badania zrobic w własnym zakresie?

Gość eheeee
mozna zrobic we wlasnym zakresie ale pamietaj licz sie z duzym wydatkiem ;)

Gość pomocyyyyyyyy
do eeeheeee jezeli zostanie z tamtym to nie bedzie chciała mimo ze nawet sie okaze ze to moje

Gość eheeee
na dzien dzisiejszy testy na ojcostwo to koszt min 1500zl