Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasanka - 28

Kotka - problem.

Polecane posty

Gość sasanka - 28

Mam problem z kotką. Od jais 3 tygodni poza tym, ze normalnie zalatwia sie do kuwety i nie ma z tym problemow - sika okolo dwoch razy dziennie w jednym miejscu w domu. Nigdy nigdzie indziej, tylko na kafelki w kuchni, obsikujac przy tym szafke. Robi to zawsze w godzinach wieczornych lub nocnych. Nie wiem co jest grane, przylapalam ja kilka razy i nawet nie reaguje na moj krzyk w takim momencie - jakis trans. Jest to dla mnie dodatkowo uciazliwe, bo jestem w ciazy i staram sie unikac kontkatu z kocimi odchodami. Raz nasikala na szafke tuz nad podloga ktora zawsze podlewa. Tam leza moje leki i rozkosznie plywaly w kocich szczynach :( Kot zachowuje sie poza tym normalnie, jest radosny i bardzo aktywny. Moze to ma zwiazek z dzidziusiem?? Pomocy, bo juz nie wiem co robic.

Gość wsieckal
TY MASZ COS Z GAREM;/ NA SWIECIE WOJNA A TY PIEPRZYSZ O KOCIE;/

Gość Ojojojojojojojojoj

Gość blackcat
po pierwsze mocz koci Ci nie zagraża :o po drugie TAK to może mieć związek z Twoją ciążą ale równie dobrze kotu może coś dolegać lub zwyczajnie znaczy teren :o Polecam wizyte u weterynarza :o

Gość spróbuj to miejsce
popsikać jakimiś mocnymi perfumami, może to ją odstraszy. Na mojego kota to podziałało :)

Gość hm hm
Moja kotka tez ma kuwete (zalatwia sie tam),ale upatrzyla sobie tez prysznic....sika w nim i tez robi kupy...nie moge ja tego oduczyc niestety :(

Gość hm hm
ooo...z tymi perfumami dobry pomysl....moja nie lubi zapachu pomaranczy,moze spryskam prysznic sokiem albo czyms o zapachu pomaranczy

Gość Martitkaaaaaaaa
hm hm ---- a nie lepiej poprostu jej nie wpuszczac do lazienki?

Gość hm hm
ale ona w lazience ma kuwete,poza lazienka nie mam gdzie jej postawic

Potrzebny jest Ci specjalny spray. Ja kupilam taki u weterynarza, jest on specjalnie z feromonami dla kotow. I wlasnie psikasz w domu w odpowiednich miejscach zeby juz kot nie czul potrzeby znaczenia terenu. Bo jak na moj gust to twoja kotka zwyczajnie znaczy teren.

Gość Martitkaaaaaaaa
no to nieciekawie, a nie masz tego prysznica na zasuwanie? moj kot mial kuwete na balkonie, ale juz nie pamietam jak to bylo w zime, wiem ze napewno nie w lazience, teraz to mnie zastanowilas :D