Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna zonka

czy to nasz koniec

Polecane posty

Gość niepewna zonka

prosze pomozcie co o tym myslec jestesmy od2 lat malzenstwem zawsze bylismy szczesliwy ale moj maz jest od 3 miesiecy w szwecji w pracy pierwszy miesiac mielismy super kontakt dzwonil co drugi dzien zawsze byl mily kochany mowil jak teskni ale od pewnego czasu nasz kontak ogranicza sie do raz na tydzien czesto ma wylaczony tel tlumaczy ze nie ma czasu niewiem co sie dzieje

Gość hfhfhf
wylacza telefon zebys mu nie przeszkadzala w, s prawach pilnie dolno urzedowych :P

moze jest tak zapracowany ze nie ma czasu na nic? chociaZ dziwne jest ze wczesniej tak bylo a teraz wszystko zamilklo. Moze znalazl sobie kobiete tam??

Gość hfhfhf
z doswiadczenia wiem, ze wylacza sie telefon raczej wtedy gdy nie chcemy zeby dana osoba uslyszala glos drugiej osoby i odwrotnie. W parcy mozna miec wlaczony , tylko wyciszony :D

Gość hfhfhf
a czlowiek sie tlumaczy brakiem czasu , no bo wez zadzown jak jestes z inna kobieta ( nawte zapracowany czlowiek moze zadzwonic na 5 minut w pracy) a no i glupio jest zaraz po stosunku z druga babka dzownic do zonki, stad ograniczenie rozmow. WOli rzadziej klamac , to znane

Gość hfhfhf
sweet derams, nie ciesze sie, cynikiem jestem jest takie powiedzenie po fr " daleko oczy , daleko serce"

Gość niepewna zonka
tlumaczy ze maja teraz zwal pracy i naprawde jest wszystko ok abym nie przesadzala jak go pytam co sie z nim dzieje ze zmienil sie mowi ze to tylko mi sie wydaje

Gość niepewna zonka
widac ze wszyscy tu odrazu o najgorszym mysla

Gość trza go było do roboty
zagranicę nie wysyłac. lepiej skromniej, ale bez problemów.

Gość niepewna zonka
zawsze mu bardzo ufalam nigdy nie byl zadnym babiarzem tylko ta jego zmiana mnie martwi teraz

a moze naprawde tak jest? moze tak ciezko pracuje ze na nic nie ma ochoty jest przemeczony a ty wyobrazasz sobie najgorsze:( w koncu po to tam pojechal zeby pracowac!

Gość niepewna zonka
tego tez niewiadoma mial przyjechac na koniec miesiaca ale ostatnio juz cos wspominal ze niewie czy da rade

a co on tam robi? to jest praca fizyczna czy biurowa? co robi calymi dniami wiesz w ogole??

Gość niepewna zonka
pracuje fizycznie stawia tam dwie kliniki

Gość kghghggghgghgggh
PRACUJE ON W BIURZE JEST MENAGEREM

Gość niepewna zonka
czytalam w niektorych tematach tu ze maz czy chlopak po wyjezdzie za granice znalezli sobie kogos . i naprawde bardzo sie tego boje

a wiesz jak ciezka jest praca fizyczna? tym bardziej ze pojechal tam tylko po to zeby zarobic chce pewnie przywiesc ci kase zebys byla zadowolona ze zarobil wiec nie rob wyrzutow poczekaj zadzwon w weekend na pewno wtedy nie pracuje porozmawiajcie spokojnie powiedz ze sie martwisz i zobaczysz co powie:)

nie mozesz z gory zakladac ze tak bedzie i w waszym przypadku!!!!

Gość kghghggghgghgggh
aLE NA PEWNO AWANSOWAŁ PRACUJE W BIURZE I NIE MA CZASU NA CIEBIE TY TEGO NIE ROZUMIESZ JA TEZ PRACOWAŁEM ZA GRANICA W ANGLII W BIURZE BYŁEM MENAGEREM

Gość rolki maMnowe
to poczatek konca

Gość niepewna zonka
zdaje sobie sprawe ze ciezko pracuje ale wlasnie dlatego napisalam tu bo dzwonilam do niego w niedziele i nie odbieral a wczoraj napisal tylko sms u mnie wszystko ok . odezwe sie pa i co ty na to

skoro napisal ze jest ok to moze jest ok:) poczekaj na dalszy bieg wydarzen!

Gość kghghggghgghgggh
PO ZA TYM W BIURZE JEST BARDZIEJ OPŁACALNA PRACA NIŻ FIZYCZNA BO MNIE PŁACĄ W BIURZE MOŻNA ZAROBIĆ W ANGLII 8000 FUNTÓW A FIZYCZNIE 2000 FUNTÓW

Gość niepewna zonka
wiem ze nie powinnam odrazu podejrzewac go o najgorsze ale siedze sama w domu i 1000 mysli mi przelatuje przez glowe

rozumiem cie naprawde ale poczekaj nie rob i nie mow nic zebys pozniej tego nie zalowala! jesli maz tak bardzo cie kocha to sam zareskni za rozmowami z toba i zadzwoni "na dluzej" zobaczysz:) bedzie dobrze! glowa do gory:) trzymam kciuki za was!!!