Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolce habana

spieprzyłam, a teraz boje sie naprawic

Polecane posty

Gość dolce habana

Nie, nie chodzi o faceta, tylko o dwie moje byłe przyjaciólki Poznałyśmy sie jeszcze w szkole. Chodziłyśmy wszędzie we trójke, z tym że one były jakoś bardziej ze sobą zżyte, bo mieszkały w tym samym bloku. Skończyłyśmy szkołe, ja sie przeprowadziłam na drugi koniec miasta i kontakt sie urwał. Na początku sie spotykalyśmy, potem coraz rzadniej, az w koncu jak one chciały sie spotykac ja mówiłam ze nie mogłam, bo mi sie nie chciało tyłka ruszyć. Wiem że je straciłam. Chciałam być poprostu tą jedyną przyjaciółką, a nie tą 'drugą', gorszą. Umówiłyśmy sie teraz na spotkanie ale tego bardzo sie boje. One zawsze były takie ładne, szczupłe, popularne, fajnie ubrane, wygadane, śmieszne i swobodne. A ja troche przytyłam, nie mam w co sie ubrać (one zawsze wyglądały jak milion dolców), pewnie bede mało śmieszna i mało swobodna...wiem że to spieprze po raz drugi, a tak bardzo potrzebuje kogos z kim mozna pogadac. Albo w ogóle gdyby sie o coś pytały: - masz chłopaka -eee nie - masz prace - eee nie - masz jakies hobby - eee nie - zrobiłaś coś fajnego/znasz smieszne historie - eee nie :O jestem żałosna, wiem

Gość banknot milion dolarowy
znajdź inną przyjaciółkę. Muszą być one???

Gość hakun
no to masz problem dziewucho