Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BASIA46.

Moja córka nie jest jeszcze pełnoletnia a chce juz używać tamponów

Polecane posty

Gość BASIA46.

Pozwolić jej na to ? Martwię się o nią

Gość BASIA46.
martwie się, bo po tamponach moze chcieć używac innych zboczonych produktów...

Gość BASIA46.
żadna prowokacja! piszę, jak jest. martwię się o nią. ma dopiero 11 lat i chce używac tamponów :(

Gość purrrplea
uwazaj bo moze stracic dziewictwo z tamponem:classic_cool: a powaznie moja 14 letnia siostra uzywa tamponow;0

Gość BASIA46.
To nie prowokacja, jestem przeciw bo tampon wkłada się do środka. Najpierw córka zacznie od wkładania tamponów a potem skończy się na wibratorach. Ja chce ją przed tym uchronić

Gość klaritaaaaa
hmm... A to tampony sa zboczone? Kobieto, gdzie ty żyjesz? Na księzycu? I co z ciebie za matka. Dalej nie komentuje...bo to żenujące

Gość jeśli to nie prowokacja
(a wątpię)< to cię uspokoję- używam tamponów od 13. roku życia, teraz mam 24 lata i jestem dziewicą, nigdy nic sobie "nie wkładałam" za to masturbuje się regularnie, bo do tego nie potrzeba żadnego "wkładania":classic_cool:🖐️

Gość purrrplea
kochana basiu po tamponach przyjdzie czas na penisy tak jak to bylo u mnie :classic_cool:

Gość dokładnie nie ma to jak wielki
nabrzmiały, ociekający spermą kutas w kroku, coś powinnaś o tym wiedzieć:classic_cool:

Gość BASIA46.
nie bede się was słuchać, chcecie mi zdemoralizować córkę

Gość BASIA46.
Zanim zaczęłam pisać tę prowokację włożyłam do cipki wielkiego czarnego żelowego fallusa, siadając jednocześnie odbytem na Anal Intruderze z serii "12 cali żelaznej rozkoszy", po czym intensywnie targając nabrzmiałe suty kazałam wylizać psu swoją łechtaczkę. Boję się, że jak córka będzie podglądać mój dzisiejszy gang bang ze studentami z Etiopii, zejdzie na złą drogę:( Dlatego pozwalam jej oglądac tylko mój seks z mężem.

Gość Martitkaaaaaaaa
hahahaha kto wymysla takie oblesne teksty???? :D ludzie to maja wyobraznie :D:D:D

Gość BASIA46
boje się ze za głęboko wepchnie i wyjdzie jej przez buzie. Słyszałam o takich przypadkach , to się nazywa jakoś.. wstrząs potamponowy czy coś tam

Gość BASIA46.
Nie wiem, jak wytłumaczyć mężowi, że pies wskakuje nam do łóżka i z zapałem wykonuje odwłokiem ruchy kopulacyjne spuszczając się najczęściej na moją twarz:(

Gość BASIA46.
Wiem, mąż też się popłakał jak raz pies zamiast wcelować w moją psitę, wcelował w jego odwłok, bo był tak samo zarośnięty:(