Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfghfghgfhf

tampon

Polecane posty

Gość gfghfghgfhf

tampony. pierweszy raz mam. kupilam o.b normal i teraz czy wsadzic go do konca? czy jest bezpieczny? czy bez problemu go wyjme? troche mialam problem w sadaznie, ;/

Gość kamcioczek
a jesteś dziewicą?? nie polecam na pierwszy raz normal, wyprobuj na poczatek mini, a najlepiej to tampax bo jest z aplikatorem, lepiej się wkłada. Z wyjmowaniem nie ma kłopotu jeśli jest dobrze nasiaknięty.

Gość kamcioczek
w czym miałas problem? bo się nie odczytam

Gość gfghfghgfhf
z wkladaniem. tak ejstem dziewica.

Gość tryuti
ja wkładałam normal i nic mi sie nie stało a jestem dziewicą

Gość tryuti
do konca wsadz a wyciągniesz sznureczkiem i sie nie bój to nic nie boli

Gość kamcioczek
no właśnie mogłas mieć problem, bo normal jest większy od mini, a jak jesteś tam dość wąska to ciężej, Ale jak już wkładasz to tak, do samego końca aż palec Ci sie skończy. Ja na pierwszy raz użyłam tampax mini, bez żądnego problemu włozyłam, a też jestem dziewicą. Później powoli przechodziłam na OB też mini, a jak okres miałam obfitszy to OB normal. Jak jest obfity to lepiej włożyc bo jest poślisk :D

Gość kamcioczek
Mnie raz bolało. W pierwszy dzien mam zazwyczaj okres skąpy ale coś mnie tchneło i chciałam spróboac z Ob normal, za cholere nie włożylam i bolało, bo było zwyczajnie sucho.

Gość żel przede wszystkim
jak problem z wkładaniem tamponu ( tez taki kiedyś miałam) to przede wszystkim kupcie żel nawilżający jakiś intymny - bez porównania wchodzi gładko na prawdę, teraz zawsze używam żelu, niezależnie czy jest to ob czy tampax z aplikatorem,, a wcześniej czasem jakby wejść nie chciało i obcierało przy tym...no i jak na początek to te najmniejsze polecam, bo ten normal to jest jednak duży......

Gość 123425
Ja za pierwszym razem wsadziłam tampon do połowy:D:D:D:D Niedoświadczona byłam. Wsadz najgłębiej jak potrafisz.