Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomóżcie mi go zrozumieć -

32-latek, samotny od 3 lat, żyjący barwnie i ciekawie, ale..!!

Polecane posty

Ok, czepiasz sie pojedynczych slów, sens jest dla mnie zrozumiały. Przecież nie piszę tutaj dokładnie tego co chcę Jemu przekazać. Ale ok Ty jesteś facetem to może mi powiesz ;) Jak wolą faceci, bo niby prostu z mostu, ale często jak kobieta mówi wprost o co jej chodzi to facet jakoś taki niezbyt kumaty nagle... Zakładam scenariusz, że mi napisze smsa, ew. wejdzie na gg tam gdzie jest, i napisze, że wyjechał i wraca wtedy i wtedy... Odpisać... właśnie co? Jestem ciekawa innych opinii

Cóż, jak dla mnie... stanowczo za wiele chcesz sobie pozwalać i wolałbym nie usłyszeć ani jednego słowa na ten temat. Ba! - wolałbym, żeby takiego tematu w ogóle nie było, również w Jej głowie. No ale może akurat Tobie trafił się pantofel ;)

Właśnie takie miałam wrażenie, że boisz się pantofla :P Zawsze się śmiałam z tego... Ale nie o tym mam się rozpisywać więc... I tak jak mi o tym powie, udam wielce zdziwioną, i poczekam na jego reakcję. Jesteśmy dopiero na początku więc zdaję sobie sprawę z tego, że nie mogę pokazać jak bardzo mnie to dotknęło, ale nie będę zbytnio miła :P Żeby nie było! Będzie wiedział, że mogę się martwić i takie tam

Ten pantofel to ciekawa sprawa ;)

Czyżbyś czuł się czasami zagrożony? Przecież to kwestia dogadania się

Gość polecam mondziaka
Jakby mi mój facet powiedział (tak, mam na myśli sytuację w związku), że POWINNAM go o wszystkim informować, to by na kopach wyleciał z powrotem do mamusi. Po co mi facet, który nie ma dość ufności we mnie, że potrafię sama decydować, co jest właściwe. Mój ufa, nie pyta, ja mówię mu, co trzeba, z własnej woli i obu stron ;) Dorosły człowiek nic nie musi, a już na pewno nie tłumaczyć się z tego, co robi osobie, z którą tak jakby nawet nie jest w związku.

Gość polecam mondziaka
*i tak jest dobrze dla obu stron - zeżarło mi kawałek zdania.

Dziewczyno, zamiast użalać się obcym ludziom przy najblizszej okazji powiedz o swoich obawach i oczekiwaniach facetowi i JEGO zapytaj o zdanie - może wtedy zrozumiesz. Jak piszesz ma 32 lata i pewnie jest po przejsciach, więc nie tak łatwo wejść mu w nowy związek. Mężczyzni lubią konkrety, a nie dzielenie włosa na czworo.

Jak facet pozwoli i ma taką "możliwość" to będzie siedział pod pantoflem ;) Ale to długi temat A ja uważam, że powinno się informować drugą drugą stronę o swoich poczynaniach, zresztą zawsze tak robiłam, i Oni też tak robili, więc teraz nie będzie inaczej... A swoją drogą to nie użalam się tylko jestem ciekawa opinii. Przecież i tak zrobię jak zechcę! Dzięki za wszystko. Niech się dzieje co chce ;)

Gość buahahahahhahahhaa

Gość buahahahahhahahhaa
nie masz jego numeru telefonu???

Gość buahahahahhahahhaa
co innego jak się już stworzyło związek, a co innego jak się z kimś widziało 1 RAZ! jak się jest w związku to powinno się mówić o swoich planach, bo może połówka chce zrobić niespodziankę, albo coś w tym stylu.