Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania34567

Czy ktoś ma podobny problem?

Polecane posty

Gość Ania34567

Witam. Mam pewien problem którym chce się podzielić właśnie z Wami. Otóż mam chłopaka z którym znam się już 4 lata. Od niedawna zaczęliśmy ze sobą chodzić. On świata poza mną nie widzi - a ja po za Nim. Spotykamy się razem, chodzimy na spacery, przytulamy się i dajemy sobie buziaki. Wszystko fajnie. Ale zaczyna nam brakować tematów do rozmów. Może wydawać się to śmieszne, ale jest to dla mnie poważna sprawa. Co Wy o tym sądzicie? Dodam że z koleżankami potrafię rozmawiać godzinami, bez ustanku i to właśnie mi się buzia nie zamyka, bo mam miliard tematów na który z nimi rozmawiam. W związku z tym mam pytanie o czym Wy - Drogie Kafeterianki, rozmawiacie ze swoimi chłopakami, partnerami oraz jak spędzacie z Nimi czas. Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim miłego wieczoru.

jak nie potrafisz z nim pomilczec , to chyba masz problem :D :D :D kto Ci kaze mielic jezykiem 24 godziny? a poza tym od tego sa kolezanki :D

Gość ruuuuurrrciciica
no to jest powod do zmartwienia bo nudzenie sie z kims jest straszne ja mialm takiego chlopaka ale tylko sex nas trzymal teraz mam meza i mamy duzo do pogadania a moja siostra chyba sie rozwiedzie bo nie ma oczym ze swoim gadac

Ja i mój chłopak też czasem milczymy, ale nigdy z tego powodu, że nie wiem co powiedzieć :P Nie wyobrażam sobie, że możemy nie mieć o czym rozmawiać, zawsze jest coś do obgadania, przedyskutowania czy chociażby opowiedzenia czegoś co nas spotkało etc. Aaa, no i jesteśmy razem 3 lata. ;)

Gość Ania34567
Pewnie. Siedzimy ze sobą, cały czas patrzymy sobie w oczy.. i milczymy. Nie wiem czy takie coś ma sens, ale ja nie wyobrażam sobie życia bez niego.

skoro sobie nie wyobrazasz , to pewno jest to dokladnie to czego potrzebujesz? jak ludzie nie maja zmartwien , to sobie wymyslaja