Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika z krakowa

Czy zerwanie kontaktow z ex bedzie chamskie?

Polecane posty

Gość weronika z krakowa

W sumie to ja odeszlam, bylo miedzy nami duzo nieporozumien. Moze liczylam w glebi, ze on bedzie walczyl i probowal porozmawiac ze mna, naprawic. A teraz odzywa sie do mnie raz na tydzien, burzy moj spokoj. Niby zakopalismy topor wojenny ale jest mi tak ciezko:( Tydzien mija, nastawiam sie juz na nowe zycie a tu on dzwoni. Nie wiem czy nie przestac odbierac od niego telefonu tak bez wytlumaczenia gdyz boje sie, ze bedzie tak samo jak z moim poprzednim facetem, ktory dzwonil tak raz na tydzien a ja leczylam sie po nim az 3 lata:(

Ja na Twoim miejscu zerwałabym kontakt, skoro tak będzie Ci łatwiej, to nad czym się zastanawiasz? To Twoje życie, rób tak, żebyś przeżyła je jak najlepiej... pozdrawiam :) 🌻

Gość ech h
dlaczego niby chamskie? zerwaliście-nie masz żadnego "obowiązku" utrzymywać kontaktu-najlepiej odciąć się całkiem

Gość uchacha
Jeśli nie chcesz rozmów z nim to po co się męczyć? Oczywiście takie nieodbieranie telefonów nie jest zbyt grzeczne, ale możesz to rozegrać w ten sposób, że wyślesz mu smsa z prośbą o niekontaktowanie się z Tobą, ponieważ jest to dla Ciebie niekomfortowa sytuacja i przeprosinami za to, że nie będziesz odbierać jego telefonów. Możesz jeszcze dodać, że jak się sytuacja zmieni to Ty się do niego odezwiesz. Poproś o uszanowanie Twojej decyzji. To powinno najlepiej rozwiązać tę sytuację.

"a ja leczylam sie po nim az 3 lata" - to nie jest chamskie, to mu się nalezy!