Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie bardzo

Smierc przy porodzie

Polecane posty

Gość boje sie bardzo

Myslalyscie o tym przed porodem,ze cos pojdzie nie tak i cos wam sie stanie?

Gość marta2a1
ja się raczej bałam o dziecko , a o sobie prawie nie myślałam.

nie powinno sie myslec o takich rzeczach bo to tylko niepotrzebnie potęguje strach w nas. Ja o porodzie nie myslam wcale ani przez chwile nie pomyslalam jak to bedzie i poszlo ... w 10 minut :):) bez stresow.

Gość boje sie bardzo
Moze dlatego ze ja mam juz jedno dziecko i mam dla kogo zyc to mysle o tym bo przy pierwszej ciazy nic takiego mi nie przychodzilo do glowy.

boje sie bardzo kochana mnie tez czeka drugi porod ale nie martw sie wszystko bedzie ok. Chociaz np gin mnie nie pocieszyl mowiąc ze wiekszosc jego pacjentek gorzej przechodzi drugą ciąże i poród to ja jednak jestem optymistkką i nie mysle o tych bzdurach. Wiadomo kazdemu moze sie przydazyc ale nie jest powiedziane ze akurat tobie zresztą w dzisiejszych czasach mamy dosc dobry sprzet i personel wiec takich wypadkow jest znacznie mniej.

julka i nic sie nie chwalisz? kogo wkoncu urodzilas? jaka waga i wzrost? ja jeszcze 18 dni :D:D:D

3500 i 47 cm :) zdrowy, wszystko w porzadku. Je i spi :) MaMani a Ty sie ciesz, ze masz te 18 dni i spi. ja w nocy wstaje ze 3 razy... w sumie to i maz wstaje ale nie wysypiamy sie razem :)

Czesc dziewczyny!:) po prostu Julka - GRATULUJE CI Z CALEGO SERCA i zycze duzo radosci z maciezystwa!:)

mantodea dzieki bardzo :) Moj maly poki co jest slodki, ale te nieprzespane noce daja sie juz we znaki ... budzi sie co 3 h z zegarkiem w reku na jedzenie a ciagnie cyce przez godzine :o dokarmiam butla ale jakos mam wyrzuty :o