Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ike wyładniała

kocham komicznego miłoscią absolutną

Polecane posty

Gość ike wyładniała

chce sie z nim kochac dzien w dzien, chce rzucic swojego entego męza i wyjsc za mną za komiczne I LOVE YOU

Gość prawdaz
Jakby byla to milosc absolutna, to bys chciala jego szczescia i dala mu spokoj , ot co :P

Gość ike wyładniała
pomozocie mi go przekonac?

Gość ike wyładniała
komicznie jest dobry w seksie, miał masę kochanek najwyzszej jakosci i jest w tym doswiadzony jak mało kto poza tym jest mądry, inteligentny i bogaty czy to mało?

Gość prawdaz
Niedzwiedziu bo znow mi sie opsja podroznika wlaczyla, co sie przekladza na real bo wlasnie wychodze (trzeba ruszyc dupe, ile mozna :o )

Gość ike wyładniala
no tak, jeszcze go nie znam, taki ktos jak komiczne nie kłamałby publicznie nieraz pisal jakie to estra kobiety posuwał i ja tez chce 🖐️

Gość ike wyładniała
no podobno wlasnie nie, on woli te seksowniejsze

prawdaz Niedzwiedziu bo znow mi sie opsja podroznika wlaczyla, co sie przekladza na real bo wlasnie wychodze (trzeba ruszyc d**e, ile mozna ) to miłego spaceru:)..🖐️

Gość ike wyładniala
no kurde, specjalnie dla niego schudłam do 38 kg bo nieraz pisał ze lubi szczupłe, wygoliłam cipeczke i nauczyłam sie dobrze robic loda tak jak on luibi (pisał tu) Pomozcie

Gość a ja sie pieprzylam
z tym całym komiczne ze dwa lata temu on sie nawet nie potrafi zabrac do rzeczy :O, w jego przypadku nie ma mowy o seksie, to są jakies dziwne ruchy sapanie , aha i cały czas masowal sobie kutasa, w sumie to on tylko chce zebby mu obciagac, chociaz pałę ma duzą ale nie wie jak z niej korzystac

czego wy znowu chcecie od Komicznego i Ike? powtórzę to, co nie raz tutaj zostało zaproponowane - nie podoba się, nie czytam, proste jak drut

Gość ike wyładniala
ja chce tylko poznac komicznego i zeby mnie pokochal tylko tyle

Deko no tak, niektórzy mają trochę bardziej gładko w tych zwojach pod czaszką, to pewnie dlatego :P

Gość ike wyładniala
baby come back please baby come back kiedy tu sie pojawi komicznie zawiadomcie mnie 🖐️