Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaczka444

Mam problem komputerowy, pomożesz?

Polecane posty

Gość maniaczka444

Hej, mam problem. ściagnęłam z sieci grę... Jest w 4 zipach. rozpakowalam je do jednego folderu ale pliki sie powtarzaly i musialm je podmieniac.. pozniej wlaczylam instal.. zainstalowalam w folderze do kotrego rozpakowalam gre(to byl chyba blad?) i teraz jak wlaczam jeszcze raz instal(bo, wczesniejszy instalacja wystapil blad) to zada płyty nr 1.. mam to nagrac na plyty, tak? pomozcie ciemnej kobiecie:P:)

Gość maniaczka444
a moze rozpakowac je 4 roznych folderow? czy nie? no nie wiem... pomozcie miproszee:)

Gość a masz klucz
? zainstalowalas cracka jak juz sciagnelas ja z kij wie skad ?

Gość ojejkukurwajejku
na bank byl tam plik tekstowy, trzeba bylo poczytac :)

Gość maniaczka444
tak zainstalowalam crcka a pozniej wlaczylam install. instalowalo sie ale wyskoczyl jakis problem. musialam przerwac instalacje(ten pronblem moze stad ze chcialam ja zainstalowac tam gdzie juz ja rozpakowalam??) i probuje jeszcze raz a tu zaraz po wybranmiu jezyka instalacji zada plyty nr 1

Gość maniaczka444
tam byl tylko plik txt z info gdzie wgrac cracka.

Gość maniaczka444
mam to jeszcze raz wypakowac? nawet juz nr seryjny wpisalam bo tez byl podany... a tu o, jakis blad

Gość hymddd
jesli w tych plikach masz obrazy płyt, to ściągnij program Daemon Tool i jak bedzie chciał pklyty to nie pamietam dokladnie, jakoś sie odtwarzalo ten plik jakbys normalnie miala plyte w dysku. poczytaj na jakims forum komputerowym;)

Gość maniaczka444
nie ma wlasnie deamon tools. tez o tym myslalam, ze to w ten sposob ale tam nic takiego nie ma.. kurcze, a jak to teraz odinstalowac?> bo uninstall nie chce mi sie zalczyc..

Gość maniaczka444
myslicie ze jak rozladuje to na plyty zwykle(bo czesci maja po 700 mega, to bedzie smigac?... i co wtedy mam to z plyt instalkowac na czysto? czy wczensiej cos tam wrzucic do folderu? recznie czy wlaczy mi sie samo? ciemna jestem, heeelp

Gość maniaczka444
adaloby sie bez plyt, do 4 roznych folderow? zalapie mi tak czy ten glupi obrz plytyt musial by byc??

Gość maniaczka444
:(:(:( ??

Gość maniaczka444
hej... pomozcie.. wykasowalam tamtao i teraz rozpakokwauje do roznych folderow.. a jak poprsi o polyte?:( nie wiem jak to zrobic:(

Gość maniaczka444
dobra, ide widze ze Wy toi tylko o seksie analnym i kupie umiecie rozmawiac..

Gość maniaczka444
chociaz to pokrewny temat, po gra jest o wyuzdanym seksie analnym z elementami scatu

Gość maniaczka444
a jednajk ktos tu zag;ada. ale tego scierwa podszywu jest pełno wszedzie...

Wygląda na to, że nie masz obrazów płyt, tylko spakowane foldery i pliki. W takim razie wystarczy rozpakować to do osobnych folderów, uruchomić instalację, a jeśli poprosi o płytę, to wskazać odpowiedni folder (płyta 1 = folder 1).