Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić z szefem

ktoś tak miał

Polecane posty

Gość co zrobić z szefem

Warto pracować w firmie, w której pracodawca cały "czas na mnie leci", a ja mam już tego dosyć i nie chcę z nim pracować? Ale z drugiej strony zarobki są niezłe :-) Co radzicie ?

Gość co zrobić z szefem
Chyba tak, przygotowuję się psychicznie do rozwiązania umowy o pracę, ale ciężko mi to idzie... Słyszałam, że ze znalezieniem pracy wcale nie jest łatwo. Więc mam obawy :-)

Gość co zrobić z szefem
Myślę że zarobki byłyby wyższe, bo dał mi to do zrozumienia, ale nie potrafię znizyć się do tego poziomu .... Ech szkoda gadać, w kaZdym razie atmosfera jest ciężka.

Gość co zrobić z szefem
Nie może mnie wylać, bo to państwowa firma, więc tylko dyscyplinarka, a nie ma podstaw .

co zrobić z szefem Nie może mnie wylać, bo to państwowa firma, więc tylko dyscyplinarka, a nie ma podstaw . to go olewac i ignorowac:O:O:O kontaktowac sie tylko i wyłacznie w celach słuzbowych...ewentualnie narobic mu obciachu jakiegos:):)

Gość co zrobić z szefem
Ale ja jestem jego sekretarką i ciągle mam z nim kontakt - niestety.

Gość ło jezusicku
hmmm....nie wiem, co lepsze - bos podrywacz, czy prostak, cham itd. itp.:( autorko! jesli jego zachowanie stanowi problem, z ktorym nie jestes w stanie sobie poradzic - podziekuj za prace:D🖐️

Gość co zrobić z szefem
Do brata_niedzwiedzia. Dzięki za radę. Wiem, Że ignorowanie byłoby najlepsze, ale On sobie na to nie pozwoli. To stary wyga, a mi przy nim zaczyna psychika siadać :-) Całe lata przyznawał podwyżki wszystkim wkoło oprócz mnie. Ale trzeba żyć dalej :-)

Gość co zrobić z szefem
A z tym podziękwaniem za pracę to już coraz bardziej zaczynam się zaprzyjaźniać :-)

aleeeeeeees podsuwać mu biszkopty z bromem ZAWSZE JAKIES WYJSCIE :P:P:P:P autorko,wiem ze to niezdrowa sytuacja....ale chyba najrozsadniejszym wyjsciem bedzie zmiana pracy...z niektorymi typami nie wygrasz....nie da sie:O:O:O

Gość co zrobić z szefem
"z bromem" dobry pomysł, może poskutkuje :-)