Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona żaba

Jak mu powiedzieć???

Polecane posty

Co mam zrobić aby chłopak który mi się bardzo podoba dowiedział się iż rozstałam się z poprzednim. Dodam iż wszyscy troje pracujemy w tej samej firmie. I relacje moje z ex są poprawne.

Powiedz tak niby przypadkiem.Zapytaj jak mu leci on z się zapyta Ciebie jak leci to powiedz że miałaś ciężkie dni,tygodnie ostanio bo się roztałaś ze swoim chłopakiem ale teraz już jest dobrze i zaczynasz wychodzić do ludzi,możesz wtedy zapytać czy nie zna jakiejś miłej knajpki lub co grają w kinie a gdy Ci odpowie zapytaj czy nie poszedł by z Tobą.

Gość Oblech
cholera, ja przez całe życie myślałem, że pytanie "co u ciebie?" to normalne pytanie, a tu się okazuje, że to jakieś podchody :( Wstrętne kombinatorki. Od tej pory takie pytania będę ignorował :P

zielona żaba Co mam zrobić aby chłopak który mi się bardzo podoba dowiedział się iż rozstałam się z poprzednim. Dodam iż wszyscy troje pracujemy w tej samej firmie. I relacje moje z ex są poprawne. wstaw na naszej klasie zdiecie z innym:P a gwarantuje ci ze na 2 dzien juz nie bedzie przypisana do swojego ex.....

Gość sud
zrób exowi "scenke" w pracy na oczach innych. Proponuję "ty taki owaki, to koniec z nami", wybiegnij i gotowe :)

zielona żaba (michaszek82@interia.pl) Nie wszyscy zaglądają na naszą klasę. uwierz mi ze wszyscy:P:P:P tylko niektorzy z fikcyjnych kont:O:O:O:O a tak na powaznie to normalnie i wprost mow wszsytkim ze nie jestes juz z panem X...nie musisz opowiadac o powodach rozstania ale mozesz normalnie mowic ze juz nie jestescie para...

Gość sud
to coś mało kumaci ludzie w tej pracy... dokładnie, mów wszystkim bez pardonu że już nie jesteście razem, np. umów się na piwko z koleżankami z pracy i podczas spotkania im to powiedz "mimochodem".