Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę sie wygadać

a ja juz nie jestem nieśmiały

Polecane posty

Gość muszę sie wygadać

całe zycie bylem nieśmiały, bałem się kontaktów z dziwczynami. Wszystko bylo do czasu, kiedy poznałem ją. Zakochala sie we mnie. Ja jak zwykle w takiej sytuacji zacząłem sie dystansowac. Jednak ona nie pozwoliła mi na to. Powiedziała mi ze mi nie odpuści. Nalegała na kolejne spotkania, wyjscia itp. Ja sie na to wszystko zgadzałe, mimo, ze głeboko sie tego obawialem. Dzięki niej jestem zupełnie inny. Chodze na imprezy do klubu, pubu, mam nowych znajomych. Bez zadnych głupich obaw i uprzedzeń. w końcu mam o czym marzyłem od lat: dziewczyne, paczke znajomych, zycie towarzyskie. Będe jej wdzięczny do końca zycia za to co dla mnie zrobiła. Jestem szczęśliwy.

Gość Panienka Vitaminka
:)

Gość muszę sie wygadać
22

Gość muszę sie wygadać
dziewczyna ma 23

Gość muszę sie wygadać
jak ktos by mi pól roku temu powiedział, że dzisiaj tak będzie wyglądało moje zycie to bym mu parsknął smiechem w twarz.

muszę sie wygadać jak jesteś szczęśliwy to fajnie dopiero teraz zaczniesz szalec :) i pewnie niedługo poznasz fajną dziewczyne :)

Gość muszę sie wygadać
wiecie co jak ja jestem szczęsliwy. Najlepsze jest to, ze ja nigdy nie spodziewałem się, ze taka dziewczyna jak ona do mnie podejdzie. a teraz na weekend jedziemy razem do Pragi.

Gość muszę sie wygadać
a mów sobie co chcesz, bo to ja wygralem zycie i nie mam na juz zadnych kompleksów. Jeszcze kilka miesięcy temu takie teksty by mniue zdołowały a teraz spływają jak po kaczce.

a ja wygrałem życie ..masz rację koleś pewnie siedział przed kompem i nie wychodził na imprezy :D a teraz poszalej sobie chłopie :)

Gość muszę sie wygadać
moge się tylko z wami pośmiac z tego bo mnie to nic nie rusza.