Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co tu robic

O rany jak mnie to wkurza...

Polecane posty

Gość no i co tu robic

Nie mogę ze swoim chłopakiem spędzić żadnego weekendu, żadnego wolnego dnia, bo on musi jechać na wieś pomóc ojcu alkoholikowi i wyrwać od niego złamany grosz... Dodam, że chłopak ma pracę, ale rodzice nim manipulują na wszystkie strony... Po pierwszej swojej wypłacie (kilka dni temu) "pożyczył" mamie 900zł i teraz nie ma prawie nic a jedziemy na drugi koniec Polski na wesele w ten weekend... No i w piątek (mimo, że to święto) musi jechać dorobić na wieś... Jesteśmy 4 lata razem a nigdy nie byliśmy nigdzie razem na weekendzie (jezioro lub coś w tym stylu). Mam tego dość czasem. I dziś znowu kłótnia, trzasnął drzwiami i poszedł

Gość upupupupupupppp

Gość no i co tu robic
tak by pewnie było najprościej....

Gość upupupupupupppp

Gość upupupupupupppp

Gość upupupupupupppp

Gość znajdz se takiego
co bedzie tobie cala kase oddawal, a nie rodzicom pomagal,bezczelny

Gość no i co tu robic
nie rozumiesz... nie chodzi o kase

Gość buka
sprobuj go zrozumiec,przeciez nie powie matce/ojcu nie nie przyjade to sa Jego rodzice

Gość no i co tu robic
a ja mysle ze przez 4 lata chociaz raz mozna odmowic... mnie umie pieknie odmawiac bez zajakniecia

Gość no i co tu robic
zeby rodzice szanowali jego pomoc chociaz heh...

Gość TodD
Ja sobie nie wyobrażam aby przez cztery lata nie być gdzieś z nią.Pomoc rodzicom też jest ważna ale do pewnego stopnia.Szczera rozmowa nic więcej

Gość no i co tu robic
rozmowa? trzasnal drzwiami i poszedl, szczerze rozmawiam od 4 lat i co? co to za rozmowa jak sie mowi do sciany

Gość no i co tu robic
seks? seks miedzy nami wymiera, bo niby kiedy? juz przestalam na to liczyc, radze sobie sama

współczuje, czy on wogole mysli o waszej przyszlosci dając się robić w balona przez wlasnych rodzicow? oni powinni zrozumiec ze w przyszlosci tez bedzie chcial zalozyc rodzine zbierac na autko mieszkanie czy cos, ale jak to moze jakas skrzywiona rodzina to pewnie nic nie pojmą... czasem budowanie swojej własnej przyszłosci z ukochaną jest wazniejsze niz pomoc darmozjadom i to alkoholikom ktorym nie da sie przemowic do rozumu, a jak chłopak tak nie mysli to dupa wołowa z niego...

Gość no i co tu robic
powiem wam ze mam dosc czasem tego wszystkiego, o dupe potluc

wiesz co, ja mam podobną sytuacje tylko jeszcze bez takich ekscesów jak u Ciebie, ale jakby rodzice totalnie wykorzystywali mojego chłopaka a on by sie NIE sprzeciwiał temu, to po co miałabym tkwić w czymś bez przyszłości? przeciez to marnowanie życia, jesli by kochał to by postawil swiat na glowie zeby z Toba być, mieszkać, usamodzielnic sie...

Gość no i co tu robic
wiem, jestem glupia... ale kto kochal ten wie jaki glupi moze byc czlowiek

Gość no i co tu robic
tez

podobno najłatwiej odejsc temu kto najmocniej kocha, a wiesz czemu? bo nie mógłby zniesc tego jak ukochana osoba rani serce i pozbawia godności i szacunku. pomyśl o tym.

Gość no i co tu robic
a mnie sie wydaje ze jednak najtrudniej....

Gość ejbisi
Jedno jest pewne - ta sytuacja jest chora...

Gość no i co tu robic
proponowalam nie raz pomoc na wsi, nie skorzystal, a moze tez mam im oddawac czesc wyplaty?

mysle ze dobrze byloby zebys zorientowala sie po rozmowie z nim czego on oczekuje od zycia, przyszlosci, waszego zwiazku, czy chce byc z Toba-budowac przyszlosc, malzenstwo, wspolne plany; pozatym nie wiem po ile macie lat i jaka jest wasza sytuacja materialna, czy bardzo ciezko bo jak tak to najlepiej byloby odciac sie od rodzicow ktorzy ciągną go w dół i budowac przyszlosc od zera... ale za to z ukochana osoba

Gość Białaczekoladapóźnymwieczorem
hahah, jasne a co bys zrobila z tipsami, co? boze, biedny chklopak trafil na takiego nieroba... wsiadz z nim do samochodu, powiedz ze jediesz z nim robicie do tej 15 czy ktorejs od rana a restze czasu ma miec dla cibie bo inaczej koniec z wami. proste. ja w ogole nie wiem, skad wy bierzecie teproblemy

Gość no i co tu robic
planujemy przyszlosc razem, ale on prace ma dopiero od miesiaca, jest na okresie probnym jeszcze 2 miesiace... raczej go przyjma potem, zobaczymy co sie wtedy bedzie dzialo, bo juz nie raz cos obiecywal i nic, pozostaje mi czekac ja mam 25 lat, on 26 i nie chodzi mi o to zeby jak najszybciej slub, dzieci... sama jeszcze studiuje ale i pracuje... chodzi mi jedynie o odrobine wiecej czasu dla nas i o to zeby szanowal siebie i mnie

oj dziewczyny czy wy wogole wiecie jacy rodzice potrafia byc cholernie egoistyczni i łasi na pieniadze??!! wychowywalyscie sie pewnie w domach gdzie tatus poslal na platne studia a mama byla najlepsza przyjaciolka! niektorzy naprawde są rż*ięci w d*pe i to przez rodziców wiec nie gadaj ze to zaden problem

Gość no i co tu robic
ja i tipsy? na sile mam z nim jechac? jak nie chce to nie, ja na wsi umiem pracowac, cale dziecinstwo i wczesna mlodosc spedzilam w polu wiec tu nie o to chodzi on sie wstydzi tego jakiego ma ojca (4 lata razem a ja jego ojca nie znam), ojciec alkoholik i zwraca sie do niego np. \"ty chuju\" zamiast po imieniua o mnie mowi \"idziesz TAM?\", albo jeszcze gorzej ale przeciez chlopak mi nie powie