Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość when your gone

mam taki problem, pomóż mi proszę...

Polecane posty

Gość when your gone

Chodzi o to, że jestem sama, wypatrzyłam na fotce fajnego gościa, już długi czas temu nastąpiła wymiana 10... Później kilkukrotnie do siebie wchodziliśmy, on do mnie dość często... Ostatnio go przyłapałam i napisałam, dlaczego tak często do mnie wchodzi, a on, że wydaję mu się jakąś znajomą, ale nie może sobie przypomnieć. i napisałam, że nie mam zielonego pojęcia i cisza. potem napisałam, że jakby tylko mu sie przypomniało to ma mi napisać. Odpisał, że przeprasza ale nie ma dzisiaj czasu bo jest zabiegany i odpisze mi następnego dnia, przedsatwił się a potem gdy podałam mu swoje imie, napisał że jest mu miło ale musi uciekać do łóżeczka bo praca następnego dnia wzywa no i tutaj pojawia się problem, że minął tydzień a on mi wcale nie odpisał :( weszłam do niego, w nadzei że poczta na foootttce zawiodła i może odpisał, ale jednak nie... on do mnie później też wszedł, 3 razy przejrzał profil i koniec. Co o tym sądzicie? Chciałabym za kilka dni do niego napisać "jednak mi nie odpisałeś? :(" Jak myślicie, warto czy nie warto o niego się starać? Naprawdę fajny facet... ech... i mieszka miasto "obok" mnie. Odpiszcie proszę, nie mam z kim o tym pogadać...

Gość when your gone
up naprawdę mi z tym ciężko, chciałabym go poznać ale jestem troche nieśmiała i nie chcę wydać się jakaś nachalna, pomóżcie mi :(

Gość when your gone
nie krytykujcie.... wiem że tam nie ma ideałów, ale chciałabym spróbować co mi szkodzi? proszę napiszcie co o tym sądzicie?

Gość when your gone
jak mi radzicie?

Gość polecam mondziaka
A nie możesz, jak człowiek, napisać mu po prostu, o co Ci chodzi? Faceci nie są domyślni. :P

hmm... a wiec tak :) nie bede krytykowa bo sama kiedys mialam takie problemy :) a wiec nie badz nachalna... jak nie odpisze to po prostu odpusc :) wiem ze i tak mnie pewnie nie posluchasz ale ja tez tak kiedys zrobilam... napisalam maila do super chlopaka jako nieznajoma... i tak sie do niego przyczepilam... ale potem byl wstyd jak sie dowiedzial ze jestem jego kumpela od dziecka...

Gość taka jednak z internetu
W ŻYCIU BYM DO NIEGO WIĘCEJ NIE PISAŁA A już tekst w stylu "A jednak do mnie nie napisałeś" jest suchy i smutny, aż żal D U P Ę ściska, to sobie daruj go. No możesz ewentualnie coś tam napisać dowcipnego, ale raczej nie nastawiać się na to, że gośc odpisze. Faceci nie lubią nachalnych kobiet, takich które same zaczepiają i są natrętne. Faceta za to można zwabić, złowić - na fotce - może fajną fotką i dowcipnym inteligentnym tekstem :) Powodzenia

Gość jesli by mial odpisac to
pewnie by to zrobil, nic na sile, uwazam..

Gość when your gone
😭 przegrałam życie wbiłam sobie go głupia do głowy i ciągle mam nadzieje 😭 jaki inteligentny i dowcipny tekst? To już chyba nie do tego faceta?

nie przegralas kochanie:* nie kazdy jest dla kazdego po prostu.. niepotrzebnie za duzo o nim myslisz, po co;>?

Gość when your gone
fuck! bo spodobał mi się 😭

Gość when your gone
na pewno mam nie próbować? 😭

Gość when your gone
najbardziej sie boje, że odpisze, potem znowu zamilknie a ja pomyśle sobie "dobra, ostatnia szansa dla niego" choć to już będzie tak naprawdę 4 szansa :( ale chyba napisze.. mimo, ze kafe się temu sprzeciwia :(

Gość when your gone
mam nawet jego gadu, ach... nk działa cuda :D ale co mi po tym... :o może lepiej nie napisze do niego... chuj z nim :o

kotek, daj sobie spokoj juz nie szperaj, nie szpieguj po necie:P chcesz to sie delikatnie przypomnij, nie wiem wyslij mu chocby oczko przymruzone w wiadomosci albo cos, ale na Boga:D nie szukaj go wn ecie, ja ten etap mam za soba i jedno wiem: TO PROWAADZI DONIKAD;>

w wiadomosci na FOTCE, bron Boze nie pisz na gg;]

Gość when your gone
no widzisz - już na łeb dostaje, nie no na gadu i tak bym się nie odważyła napisać, dam mu jeszcze czas do piątku :D jak nie odpisze to.. sie zastanowie Dziwne jest to, że on się loguje kilka razy dziennie..

Gość lost in you
jeżeli zależy ci na nim to daj mu OSTATNIą szanse... no chyba że to taki lovelas

jak nie pisze do Ciebie więcej to znaczy, że nie ma ochoty planować z Tobą czegoś więcej. Dziewczyny nie myślcie, że jak facet chwilę z Wami pogada to, że już trzeba nie dawac mu spokoju. Ja bym nie napisała skoro sam nie ma ochoty się odzywać. Może i jest fajny naprawdę. I nie rozumiem co znaczy dawać mu szansę w tym wypadku, skoro on wcale tej szansy nie chce.