Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dafngcxhmbjbj

KOBIETY SPOD ZNAKU BLIŹNIĄT. Jakie są?

Polecane posty

Gość dafngcxhmbjbj

Jak można je scharakteryzować, czy są atrkcyjne i dobre w łóżku czy przeciwnie?!

Gość hm tak tak tak
jesteśmy inteligentne a w łóżku ogień ale dopiero po 40:-)

Gość dafngcxhmbjbj
Jeśli kogoś temat nie interesuje to niech nie pisze bo to jest zaśmiecanie. Może niech inni się wypowiedza o tym znaku..

Gość wiem że jest mało takich kobie
Bo statystycznie najwięcej jest panien. Ale tu wszyscy moga dawać swoje opinie o bliźniętach. Przecież znacie jakieś..

Gość a co konkretnie
chciałbys/chciałabyś wiedzieć, bo pisać na ten temat mozna do jutra rana.

chce zdanie na ich temat, główne cechy które można zauważyc u tego znaku, oraz oczywiście przykłady. Już zakładałem tematy o innych znakach ale tutaj jakoś mało opinii, czy to przez fakt że bliźnięta są rzadkością?

super komentarz. proszę o więcej.

Gość wiesz tak sobie myslę
ze ocenianie człowieka tylko przez pryzmat znaku zodiaku to pomyłka. No ale tak się domyslam, ze się jeszcze nie znacie, a Ty dowiedziałeś sie o jej znaku zodiaku i uwazasz ze w ten sposób blizej ja poznasz. Tak wiec z własnego doswiadczenia powiem Ci, ze kobiety spod znaku bliźniat są zazwyczaj ładne i dbaja o swoja urodę. Do tego sa wygadane, nie brakuje im tematów do rozmów, inteligentne i ekspresyjne. Są bardzo aktywne, żyja w ciagłym zabieganiu i to im bardzo odpowiada. Uczynne i pracowite. Lubia zmiany, i to nie chodzi o partnerów, gdyz jak się zakochaja to na zabój, ale w zyciu codziennym, nowe wyzwania blizniaczki nakrecaja. Dlatego lubia zmiany ponieważ nienawidzą nudy i rutyny. w łóżku wszystko zalezy od ich nastroju, czasem musza się nastawić i trzeba je podkrecac długa grą wstepną, innym razem ida na zywioł. Niech nikt nie mysli ze jak poznał blizniaczkę to moze nazywac sie mianem kumpla, kolegi, albowiem blixniaczki muszą się przekonywac do nowo poznanej osoby i oswajać z nią. owszem sa bardzo towarzyskie, nie maja zadnych problemów z nawiązaniem znajomości, jednak minie troche czasu znim blizniaczka bedzie potrafiła się otworzyć i pokazac siebie w całej okazałosci. To tak w telegraficznym skrócie:)

Gość wierze w astrologię
a ocenianie według znaku zodiaku, choć nie jest precyzyjne, sie sprawdza. Mając wiele opinii można wyciągnąć wnioski.

Gość jeszcze zalezy ktora
dekada... Blizniaki sa doc specyficzne. Niektorzy uwazaja je za najgorszy znak zodiaku, wrecz wytrzuymac z nimi nie moga. Dwulicowosc, obluda itp... Ale sa wyjatki ;) A wtedy to cud miod i orzeszki taka pannice dorwac, serio ;) Ideal bym powiedziala ;)

to dwie postacie w jednym ciele nigdy nie wierz kiedy która nagle się odezwie koszmarny znak :O

Gość ja mam bliźniaczkę
wiesz tak sobie myslę - ma rację i v33 też ma rację można by tu dużo dodawać ale jedno jest pewne jest bardzo uczuciowa z każdym może rozmawiać śmiać się ale żeby ją zdobyć przekonać do siebie trudne zadanie lecz jak się uda to życie masz dobre i nie możesz poprzestawać na laurach potrafi zaskakiwać, nielubi się nudzić .

Gość bliźniaczka...
ja jestem bliżniakiem..:-) fakt zgadza sie nie lubie nudy ... w zyciu i w łożku....choć mam czasami ochotę na spokoj i romantyzm

Gość ja mam bliźniaczkę
no właśnie ----------bliźniaczka...

Gość dfanxfzcmnxjkzndjkgzhzsd
up

Gość zzzqqqqq
dwulicowe zaklamane osoby, doskonale potrafia sie przystosowac i grac tak zeby bylo tak jak one chca. Najgorszy znak zdecydowanie.

Gość serfdhgfgfgcfxd
Ale DLACZEGO NAJGORSZY?? Jek ktoś tak pisze to niech doda dłuższe uzasadnienie.

Gość Dlaczgo nikt nie pisze
upppppppppppppppppppppp

Gość ewsgnghgkgygkf
up

Gość ewsgnghgkgygkf
up