Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemek0o

oczy

Polecane posty

Gość Przemek0o

1. Jest okres wakacyjny, wiec duzo odpoczywam. Codziennie spie przeszlo 11 godzin od ok.2 do ok.13 i budzie sie bardzo zmeczony, mam ciezkie powieki po wstaniu i w trakcie dnia, zmeczone oczy. 2. siedze dosyc czesto przed komputerem (3-4g. dziennie) czy moze miec to jakis wplyw na to? 3. Zauwazylem, ze jakos 'nieostro' widze gwiazdy. Naprawde nie wiem jak mam to napisac. Moje oczy sa jakby 'naswietlone' w ciemnosci nie widze idealnej czerni (wiecie o co mi chodzi). Tak jakbym mial dziwnie przeswietlone oczy

Gość Przemek0o
odswiezam

1- za dlugo spisz 2- 3-4h dziennie to dla niektorych krotko ;) ale to napewno ma wplyw na oczy , szczegolnie jesli masz stary typ monitora 3- hm, a czy po 20 min w całkiem ciemnym pomieszczeniu widzisz taka sama ciemnosc jak na poczatku? chodzi o to czy Twoje oczy przyzwyczaily sie do ciemnosci i widzisz cokolwiek czy oczy nawet po dlugim czasie nie moga niczego dojrzeci? -polecam picie soczkow marchewkowych(najlepiej swiezych,jednodniowych), juz po tygodniu polepsza sie widocznosc w ciemnosci. a może czas wybrać sie do okulisty :p ??

Gość ehhhhh
za duzo snu stad zmeczenie i te powieki komp nie ma tu w sumie wiekszej zaslugi a po drugie do cholery 13 godzin snu?? pogielo, a gdzie czas na zycie? przespisz je!!