Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna....no name..

Powiedzcie szczerze!!!!

Polecane posty

Gość ewkaaaayyuuuiii
hahha kiedys byl temnat tu o Tobie ,Twoj niby chlopak pisala to ze jestes wspaniala i jak to dobra jestes w łozku hahahhahahahahahahahhahahahahaha :D

nie pytam, ktory raz widzicie tu te zdjecia, pytam szczerze czy mam szanse w jakims konkursie:(

tylko moze byc:( czyli nie potzrebnie wysylalam fotki do konkursu:(

widze ze malo osob jest na forum:(

puk puk puk

:)

watpie, ze wygram, raczej wiem ze nie wygram, chcialam tylko wiedziec jak oceniaja mnie inni i czy mam szanse chociaz na jakies miejsce, o wygranej nawet nie marze:(

malo kto zaglada, a szkoda:( no nic ide spac i bede czekac na wyniki, dobranoc wszystkim :)

Gość jas i fasola
Moim zdaniem jestes bardo ladna i uwazam ze masz duuuze szanse w tym konkursie, jestes bardzo naturalna i to duuzy plus dla ciebie:)

Gość bękart obcego
powiem szczerze jestes ladna ale nie wygrasz bo mam nieproporcjonalna twarz twarz ktora ma sznse musi byc symetryczna a Twoja niestety taka niejest. masz krzywy nos daleko odbiegajacy od przyjetego kakonu pieknych nosow. masz zle wydepilowane brwi, no chyba ze na zdjeciach ktore wyslalas mialas je wydepilowane inaczej. masz sliczna dolna warge ale nijak ona nie w spolgra z gorna. co nie zminia faktu ze jestes ladna ale niestety nic ponad to. choc zycze powodzenia z calego serca

Gość hytra lisica
jestes ladna ale na pewno nie wygrasz, bo to co napisal bekart jest prawda niestety, dobrej nocy

Gość bękart obcego
ja wcale nie mowie ze sa brzydkie mowie ze sa niesymetryczne. zwroc uwage na rozbierznosc miedzy dolna o gorna warga. takie usta aby wygladaly ladnie musza byc odpowiednio pomalowane. na tych zdjeciach nie sa przez co gorna warga wydaje sie znacznie mniejsza od dolnej a dolna wydaje sie napompowana. na takie rzeczy zwraca sie uwage

Gość to ja tra la la
dla mnie pasztet z wypukłym czołem, perkatym nosem i okrągłą gębą

Gość bękart obcego
oczywiscie ale autorka nie pytala czy jej sie podobam tylko czy ma szanse wiec odpowiadam ze nie i pisze czemu.

Gość cogi yogi
jestes moze na photomodels4u? Moim zdaniem jesteś ładna, masz szanse, ale te zdjęcia są do dupy!Przecież ona zniekształcaja Ci Twarz i karykaturyzuja nos... Znajdź porzadnego fotografa...

Gość hytra lisica
a ty wcale ladniejsza nie jestes :P

Gość bękart obcego
o czolo mozna by sie bylo przyczepiac ale to tylko dlatego ze autorka na zdjeciach ma fatalna fryzure wiec tego nie oceniamy

Gość bękart obcego
mnie sie wydawalo ze ten post jedt po to zeby ocenic jej szanse a nie urode:) bo jesli mam oceniac urode to jest calkiem ladna tylko wlasnie ta nieproporcjonalnosc... chociaz zmienic uczesnaie ksztalt brwi nauczyc robic porzadny makijaz nos niestety to juz kwestia chirurgii plastycznej i dziewczyna moglaby wygladac zgrabnie na zdjeciach. a z drugiej strony dajcie mi na 5 godzin najwiekszego paszteta w miescie a zrobie z jej twarzy cudo;)

Gość hytra lisica
a kim ty jestes ze potrafisz kopciuzka zmienic w ksiezniczke??

Gość cogi yogi
bękart obcego, to czym sie zajmujesz, jesteś grafikiem? Tak tylko pytam, bo znam dość dobrze środowisko fotografów (moj facet jest jednym z nich, sama sie ucze pilnie)

Gość cogi yogi
ostatnio tez robie makijaz modelkom do zdjęc mojego lubego

Gość elwiraa_34
Jakby ja troche podmalowac i zrobic lepsze zdjecia mysle ze mialaby ogromne szanse, jest sliczna dziewczyna.