Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiczeqkuu

POWTÓRZYĆ TEST ?

Polecane posty

Gość asiczeqkuu

Kochałam się z chłopakiem 14,15,16.07 - 29.07 mialam dostac okreś gdzie dostałam plamienia brązowo-rózowego 17.07 czyli prawie o 2 tyg za wczesniej.liczyłam od tego palemienia i wypadaa mi @ 14.08 zrobiłam sobie dzisiaj test wyszła mi jedna kreska ... dodam że siuki trzymalam ok 3 h w słoiczku bo nie mialam kubeczka a nikt mi nie chciał skoczyc do apteki po test ... a wieć powinnam go powtorzyć gdy nie zjawi sie @ ??

Już to pisałaś dzisiaj, tylko wtedy się nie kochaliście, ale on miał wytrysk. To się kurde zdecyduj. I daj se siana, a jak chcesz to zrób jeszcze 3 testy. Po co zadawać takie pytania?? Ja jakbym miała podejrzenia, że jestem w ciąży, to i tak zrobiłabym co najmniej 2.

Gość asiczeqkuu
po co zadawa .. ? a po co zadać pytania tylko jak sie robi loda itp ?

Gość asiczeqkuu
dzieki za wypowiedzi..liczyc na was :| na rodzine nie mozna na przyjacioł też nie myslalam że na necie można liczyc ..-gówno prawda

No bo dla mnie to bez sensu... Jak się ma podejrzenia takie, to się robi test nie pytając o to na forum. A zaraz potem idzie si do lekarza, też bez pytania i zastanawiania się nad tym. A jak się zastanawiasz, no to sory, ale albo Ci na tym nie zależy, albo sama się już wkręciłaś, że nie jesteś i chcesz w to wierzyć. No i może się zdecydujesz, czy był seks, czy nie.

Gość asiczeqkuu
był tylko tutaaj teog nie napisałam ..doszedł do końca.. pytam sie was bo 1-szy raz takie coś mialam .. i chcialam sie dowiedzieć czy powinnam go powtorzyć czy dać sobie spkoj skoro wyszła jedna kreska ..

Gość asiczeqkuu
czy ja panikuje ?

Gość asiczeqkuu
to poczekam na miesiączke .. ale jakos nie bardzo mi sie na nią zanosi ...bo zawsze mnie bolał piersi a teraz tylko się zwiekszyły o 1 rozmiary :)) ..

Gość asiczeqkuu
byłam ale teraz zablokowali mi konto czy coś nie wiem nie mogłam pisać bo wysopił jakis błod i tak co chwule

Gość 1.600
zrób dziewczyno drugi test i będziesz mieć spokój

Ta, czekaj dalej... Widocznie masz to w dupie. Ja bym już była u lekarza, ale skoro Ty wolisz czekać...

Gość asiczeqkuu
ale to jest 2 dni ..wsumie jeden bo jutro powinnam dostać .. boje się iść do mojego ginekologa bo tylko kobiet przez niego poroniło ale sam nie wiedział czy to ciązą tak było w przypadku mojej znajomej do tego ma urlop do 14 .. a jak byłam gdzieś indziej to terminy dopiweo na wrzesien pazdziernik ..

Gość asiczeqkuu
...

Gość katarina23242
Ja miałam dokładnie tak samo jak Ty (tzn./ plamienie zamiast miesiaczki) i byłam w ciązy. Tylko nawet nie robiłam testów a od razu poszłam do ginekologai on potwierdził ciąże :)

Gość asiczeqkuu
mam nadzieje że bede ;))

Gość jap
jesteś w cionży oczywiście pozamacicznej i dla tego test nie wykazuje :)

Gość asiczeqkuu
pozamaciczna .. ! a moze ni ewykazał bo .. za wczesnie :( .. chce urodzić normalnie nie chce zadnych problemów .. :(( nie wybaczylabym sobie tego

Gość jap
asiczeqkuu guz pod kolanem przypadkiem Ci nie wyrósł

Gość asiczeqkuu
bardzo śmieszne :/