Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bon_appetit__

Jak uwierzyć w siebie?

Polecane posty

Gość bon_appetit__

j.w.

Gość tez sie nad tym zastanawiam
;) zwlaszcza jak na kazdym kroku przekonuje sie czlowiek, ze jest nic nie wart :( :O

nooo jak juz się ktoś przkonał ze nie jest nic wart to bedzie z tym problem :O a w jakiej dziedzinie życia chcesz w siebie uwierzyć?:)

jezeli o mnie chodzi to chyba w kazdej ;) A najbardziej to w tej intymnej :O

Gość HONZA
Pisałam na inne tematy ale nikt mnie nie rozumie. mam kompleks zdradzanej żony ale chyba tylko w moj]ich myślach . Boje się że przez moje podejrzenia mąż naprawdę to zrobi. Nie mogę sobie z tym poradzić. Obiecuje sobie ale za każdym razem gdy przyjdzie sms lub ktoś zadzwoni lub gdzieś wyjeżdża wyobraznia robi swoje i zaczyna się od początku. Czy jest na to lekarstwo?

Gość HONZA
Zajmuję się dziećmi i prowadzę papiery naszej firmy

Gość HONZA
Załuję że po skończeniu szkoły zerwały się wszystkie kontakty i teraz nie mam do kogo gęby otworzyć oczywiście poza rodziną . I to jest mój problem który ciągle narasta ale muszę go rozwiązać teraz póki nie jest za pózno . Czy któraś z was chciałaby czasami pogadać ? To by mi pomogło

brat---> to dobrze masz 🖐️ Zazdroszcze ;) Bo ja jestem soba i wlasnie nie wierze :P

Gość HONZA
Podziwiam ludzi pewnych siebie ale ja tak nie potrafię Czy jest na to jakieś lekarstwo

tez sie nad tym zastanawiam brat---> to dobrze masz Zazdroszcze Bo ja jestem soba i wlasnie nie wierze a to juz zalezy jak siebie traktujesz ??? jakie masz zdanie o sobie ???

tez się nad tym zastanawiam :) pisałas/es powyzej o braku pewnosci siebie w sferze intymnej przybliż mi ten temat:) HONZA przestan sama sobie przysparzac kłopotów :O bo zeświksujesz :O facet cięzko zapieprza na rodzine a Ty mu wydziwiasz naprawden w koncu to zrobi abyś przynajmniej podstawy miała :O Ciesz sie ze masz pociągającego męzczyznę w domu :)

Gość HONZA
LIGEA dzięki za radę ale jak będę miała znowu doła to się zgłoszę. Na razie gdy jestem sama obiecuję sobie z tym skończyć

staraj sie nie robic mu wyrzutów bo to jest męczace tłumaczyc się z czegoś czego się nie zrobiło :O

Gość HONZA
dzięki spróbuje .

brat---> Jakie mam zdanmie na swoj temat? Jakbym miala dobre zdanie to bym nie zagladnela na ten topik liczac na jakies wskazowki ;) Ligea ---> Mi o kazda sfere zycia chodzi. A ta intymna to juz w ogole porazka. Chociaz teraz to juz w sumie bez znaczenia. Nikt juz sie nigdy na ten temat nie wypowie.

brat---> Jakie mam zdanmie na swoj temat? Jakbym miala dobre zdanie to bym nie zagladnela na ten topik liczac na jakies wskazowki TO WŁASNIE CI SUGERUJE ZEBYS TO ZMIENIŁA!!!! wtedy uwierzysz w siebie...innego wyjscia nie ma jak zaczac od swojego podwórka...

brat---> No taaa, wiem ;) Mam przestac myslec, ze jestem bezuzytecznym zerem i ze najlepiej by bylo jakby mnie nie bylo wcale. ok :classic_cool:

Honza - będziesz sobie wmawiać, że mąż Cię zdradzi, to zdradzi na pewno. Tak to działa. Poszukaj zajęć tylko dla siebie, nowych koleżanek, wychodź z domu bez męża.

mariposa de colores Honza - będziesz sobie wmawiać, że mąż Cię zdradzi, to zdradzi na pewno. Tak to działa. Poszukaj zajęć tylko dla siebie, nowych koleżanek, wychodź z domu bez męża. własnie,praca nad soba,zajecie sie soba,dobre myslenie o sobie........a nie narzekanie,smuty i zmartwianie i uzalanie sie nad soba....wtedy napewno nie uwierzysz w siebie:O

i ja 🖐️ :D

Gość bon_appetit__
🖐️ Jednak rada się pojawiła, tylko że w przypadku osób które w siebie nie wierzą jest ona trudna do wypełnienia :O Żeby uwierzyć w siebie jest potrzebne wsparcie otoczenia, a moim przypadku go nie ma 😭

Gość HONZA
U mnie tez nie ma wsparcia otoczenia zawsze byłam tą grzeczną nie skarżyłam się na nic , a teraz gdy próbuje się zmienić to się wszystkim nie podoba

Gość bon_appetit__
ja też zawsze byłam grzeczną, usłuchaną dziewczynką, tylko ile można :O Chciałabym gdzieś wyjść się pobawić ale jednak brak pewności siebie mi na to nie pozwala :(

Gość HONZA
A ile masz lat jeśli można wiedzieć