Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksanddraa

czy to normalne jestt?mój chłopak wymyśla mi kary

Polecane posty

Gość aleksanddraa

jak zrobie coś co mu się nie odoba.poczatkowo myslałam że to dlatego że ja mam 18 lat a on 27 i jest starszy wiec to jakas forma opieki nademna dobrze nam się układałow zwiazku i to była forma takiej zabawy "z uczuciem"ale teraz to przybrało troche inne rozmiary i drazni mnie to...co o czymś takim myslicie?

Gość dramat i masakra
że sobie Ciebie wychowuje od "najmłodszych" lat nie wiesz że dzieci uczą sie przez zabawę...ty masz wersję dla zaawansowanych

Gość cogi yogi
podaj wiecej szczegółów, jakies przyklady czy coś, to Ci wiecej powiem...

Gość aleksanddraa
to znaczy nie tak że wyżywa się na mnie za głupoty ale naprzykład....jak się napije za dużo albo pale fajki a miałam nie palić..to nie idziemy na impreze albo on idzie sam a ja zostaje...mniej wiecej w takim stylu to jest

Gość aleksanddraa
..albo go w czymś okłamie(o jakies tam bzdury że jadłam a nie jadłam,bo cierpie na permanentny brak apetytu) to zabiera mi kabel od kompa

Gość hehehehhhhhee
domestic discipline.....a klapsy??

Gość dramat i masakra
ma ojcowskie podjeście do tematu:O a już myślałem ,że zamuka Cię w piwnicy:classic_cool:

Gość aleksanddraa
"domestic discipline" a co to jest??? Tzn klasy..no bawimy się w to ale to akurat mnie tak nie irytuje bo nie jest to jakiś hardcor a bardziej erotyczna gra nie wkurza mnie to ale...to co się dzieje poza łózkiem zaczyna mnie już irytować.bo on mnie nie traktuje jak swoją partnerke a jak jakieś dziecko..wkurwia mnie to!

Gość ja pierdykam
on jest psychiczny! na Twoim miejscu powiedzialabym mu, ze w ten sposob bedzie mogl poczuczac i traktowac swoje dzieci, a nie partnera zyciowego! Ty juz jestes za duza na takie wychowanie i na dodatek przez niego zaczelabym postepowac po swojemu i dalabym mu do zrozumienia, ze tym nic nie zdziala - chodzilabym sama na imprezy, palilabym wtedy, kiedy mam na to ochote, nawet jesli mialoby go to wkurzyc, po prostu zylabym tak, jak chce...

Gość o zesz kurwaaaaaa
:O to nie normalne koleś psychol:O

Gość cogi yogi
albo probuje poprostu wykorzenic u Ciebie złe nawyki, poprostu wybral sobie taka metode, sprytne...

Gość ejjjjjjjjjjj aleksandro
to ty pijesz, palisz(to lubisz), a nic nie jadasz.........?to mi przypomina patologie jakaś jak te babki chude przepite śmierdzace fajami bez zebów...koleś się troszczy o ciebie i chce cie na dobra droge sprowadzić

Gość ..........zalosne
18lat i sie juz po kątach w łóżku rzucasz?;/ żenada .facet jest od ciebie starszy o 9lat! ty dwa lata temu mialas 16lat..boze wez idz sie zastanowic co ty robisz i lepiej sie ucz,a nie wymyslasz ...

Gość aleksanddraa
do "ej aleksnadro"no soryyyyy,ale gdzie ja mówiłam że się opijam do nieprzytomności..?he? Pije tylko piwo.idziemy do pubu on sobie może pić lecha a ja nie moge tylko siedze i sie gapie na niego pijacego jak ta idiotka....Od kiedy to picie piwa to już patologia?:O a nie lubie jeść od dziecka i nagle się nie zmienie..tak mam od kiedy pamietam..i jakoś przeżyłam mało jedzac tyle lat.. ale tez nie nałogowo tylko pod wływem stresu...irysy mentolowe wiec już nie przesadzaj..robiąc ze mnie jakieos menela

Gość bRuQlin
dokładnie..szczeniara 18lat i po łóżku sie juz rzuca..pali,pije koless starszy o 9lat?? sporo... jaki ty masz problem nudzi ci sie? jestes dzieckiem..pełnoletnim,ale dzieckiem i to cie nie opowaznia do takich rzeczy:]

Gość czasem trzeba sięgnąć dna
Ty się zachowujesz jak dziecko, trudno więc Cie traktowac jak partnerkę. Myslę, że już czas się rozstać bo mentalnie jesteście na zupełnie innych etapach i nikomu wasz związek na dobre nie wyjdzie.

Gość łupss
patologia?

Gość aleksanddraa
co za idiotka dwa lata temu miałam 16 a wiesz że 10 lat temu miałam 8....:Oi co z tego teraz mam osiemnascie..nie robie tego z kazdym facetem na imprezie jestem z nim juz jakiś czas robie to zjednym facetem..a średnia wieku kobiet rozoczynających wsółzycie to własnie 17-18lat wiec nie rób już ze mnie jakieś dzifki bo nie masz podstaw ku temu żadnych...mam stałego partnera i znim to robie i co w tym złego?:O

haha xD tak tak jasne, to całkowicie normalne ze chlopak wymyśla Ci kary i nawet całkowicie normalne że zabiera Ci kabel od kompa XD szkoda że Ci całego kompa nie zabiera:P ...jakby mój M. tak zrobił to bym go rozszarpała :P i nie dziw sie ze chlopak Cie tak 'tresuje' skoro sama mu na to pozwalasz...

Gość ..........zalosne
to w tym złego,ze jestes gówniarą..robisz? nazywajmy rzeczy po imieniu ty sie obnażasz ! prostaczka..

Gość aleksanddraa
może i mam 18 lat ty może masz ze 30.....ale mimo że jesteś starsza odemnie nie umiesz czytać ze zrozumieniem...widać wiek nie zawsze idzie w parze z intelektem............ temat mojego wątku nie tyczy się oceńcie moje postęowanie..i ja o zadne moralizatorskie gadki i oceny nie prosiłam oszołomko jebana:O

Gość ..........zalosne
prostak jakich mało..:) niech cie dalej tresuje ten twoj,a potem kopnie cie w dupe za twoje puszczalstwo ..

Gość aleksanddraa
"kand dupy"dzieki jedna sensowna i konkretna wyowiedz. Ja wiem do mnie owoli to zaczynało dochodzić że coś jest nie tak on niby zawsze mi tłumaczy że sie troszczy o mnie i to zmiłosci wszystko ja sobie tez tłumacyzłam że on starszy mądrzejszy ale kobieca intuicja mi mówi że coś jest nie tak jak być powinno.Jeżeli zakochałm sie we mnie takiej jaka jestem to dlaczego nagle chce mnie zmieniac nic mu we mnie nie asuje wszytsctko co robie to robie zle nie tak...

To nie jest w porządku traktowanie.Decydując się na związek z tobą powinien Cię akceptować taką jaka jesteś,a nie dostosowywać do swojego wyobrażenia o kobiecie.

jakby przeczytał co tu piszesz to by Ci klawiature zabrał xD (wybacz ale nie mogłam się powstrzymać) :P uciekaj od niego czym predzej, bo marnie skonczysz na tych karach, zaczyna sie niewinnie,a pozniej nie wiadomo co mu do glowy przyjdzie i zacznie Cie zamykac w piwnicy. Jestes mloda, facetow na swiecie jest wielu (stanowczo ZA wielu;) ) nie musisz sie meczyc z takim gadem. Poza tym możesz 'sprawdzic' czy on chce przejac nad Toba wladze, czy po prostu nie widzi lepszego rozwiazania niz kary- to proste -zacznij mu wymyslac podobne kary - jesli bedzie protestowal to go wymien na 'normalny' egzemplarz.

Gość a mówisz do niego tatusiu
następnym razem jak on coś źle zrobi to wprowadź zakaz seksu niech zobaczy co to kara.

Gość oj tam zaraz psychol
To taka lagodna forma domestic dyscy[pline tylko ;) Ale jezeli Tobie to nie odpowiada to odejdz. Proste ;) Niejedna by sie zamienila :P