Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość outloooczka

Czy da się odzyskac usunieta wiadomosc z Outlooka?

Polecane posty

Gość outloooczka

Usunelam jedna wiadomosc z folderu "usuniete". Czy jest jakis sposob na jej odzyskanie?

Gość olaloganiewytrzymam
nie

Gość outloooczka
a jak to zrobic jesli sie da?

Gość olaloganiewytrzymam
nie da sie :o ludzie to jednak sa glupi, wierza w to co chca

Gość alutka____
nie uzywam outlooka od kilku lat, wiec ktos kto uzywa moze ewentualnie mnie poprawic. musisz wlaczyc w ustawieniach folderow 'pokaz pliki ukryte i systemowe' potem znajdz: C:\Documents and Settings\tomek1002\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Identities\{421644DC-637B-4D09-ABBC-0E0A15CE64F2}\Microsoft\Outlook Express tu masz katalogi z meilami z poszczegolnych kont zalozonych w programie, kazdy katalog ponumerowany to odpowiednik konta w programie. muisz odpalic program i sprawdzic ktory katalog nie pasuje do tych w programie, to bedze odpowiednik konta ktore usunales. tzn: klikasz prawym przyciskiem myszki w outlooku, na jakis folder na koncie, np "wyslane" lub "odebrane" tam na wlasciwosci i masz podana dokladna sciezke tego folderu jesli masz kilka kont to spisz poczatkowe numery a potem porownaj, to kotrego nie bedzie to, to skasowane konto. zaloz wtedy nowe konto w outlooku, skasuj katalogi inbox, outbox itp, a potem skopiuj te z usunietego konta wylacz/wlacz program i powinno byc. mam dzis dosc ciezki dzien, mam nadzieje ze chociaz odrobine zrozumialem opisalem to