Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ooobrazek

Uciążliwe zawroty głowy

Polecane posty

Gość Ooobrazek

Hej. od pewnego czasu mam pewien problem, który skutecznie utrudnia mi letni wypoczynek. Mniej więcej od miesiąca mam częste zawroty głow y- nie jest to jednak tak, że się pojawiają i po chwili znikają. Trwają kilkanaście sekund, najczęściej, kiedy zrobię jakiś gwałtowny ruch. Czasami jednak śpię, i nagle się budzę (nie otwierając oczu) i czuję, że mam ogromną karuzelę. Towarzyszy temu senność i ogólne przemęczenie. Podkreślę, że nie jestem na żadnej drastycznej diecie, po prostu ostatni posiłek zjadam ok 19-20, a spać idę o 2-3. Nie wiem, czy ma to coś wspólnego z moimi dolegliwościami, bo rano zawsze zjadam pożywne śniadanie, a ani zawroty, ani przemęczenie nie przechodzą. A, zapomniałabym, że bardzo boli mnie gardło (tak, że ciężko mi przełykać ślinę), ale nie sądzę, że to jest powiązane. Alkohol piję rzadko i w niewielkich ilościach. Nie palę. Zastanawiam się nad pójściem do lekarza, tylko do jakiego? A może lepiej zgłosić się od razu do szpitala? Nie chcę wyglądać na jakąś rozhisteryzowaną nastolatkę, po prostu denerwuję sie, że tracę radość z wakacji na coś takiego! :( Może ktoś wie, co mi jest?

Gość Ktosia20
po gwałtownych ruchach zazwyczaj tak jest..albo jak sie za szybko wstaje z łózka..Mi sie wczoraj tez krecilo glowy ale juz przeszlo..widocznie od cisnienia czy cos..a moze jestes w ciazy?

Gość Ooobrazek
Ooo nie, ciąża zdecydowanie odpada ;D