Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmmalajkaaa

Martensy

Polecane posty

Gość martensy temat rzeka
Ja noszę do martensów prawie wszystko: jeansy, spodnie skórzane, dzwony, bojówki, szorty, długie spódnice, mini, sukienki, podkolanówki, długie płaszcze, krótkie płaszcze, kurtki, bluzy :P Jedyne czego unikam to spódnice do kolan bo taki zestaw optycznie skraca mi nogi. BTW fajny kolor.

Gość Martensy to geniuszowski
wynalazek. Mozna je nosic do wszystkiego, i zawsze wygladaja genialnie. Pod warunkiem tez jesli dziewczyna jest szczupla i wysoka to wtedy nawet krotka spodniczka wyglada swietnie. Ja z moimi nie rozstaje sie przez caly rok.

a tak się zastanawiam, mam podobną kurteczkę Top Secret z tej samej kolekcji: http://unu.magazyn.pl/images/news/1174/topsecret_3.jpg tylko szarą (w delikatną brązowo-oliwkową kratkę), fason zbliżony - niestety nigdzie nie mogłam znaleźć zdjęcia mojego (może ktoś kojarzy o jaki mi chodzi:). Będzie to do martensów pasowało...? eee... i co do tego jeszcze w razie w? ;>

Gość martensy temat rzeka
Wg mnie kurtka jest fajna i pasuje. Do tego jakaś torba na ramię, nieco rozszerzane spodnie - nie wiem czy naciągniesz rurki na but bo do środka to raczej dziwnie będzie wyglądać... Zresztą do martensów prawie wszystko pasuje o ile nie jest zbyt eleganckie. A mój ulubiony zestaw to glany, podkolanówki, mini, obcisła bluzka, pasek z ćwiekami i długi skórzany płaszcz.

no, właśnie, tylko mi chodzi o to, że generalnie w takim stylu się nie ubieram - daleko mi do skóry, miniówek, a podkolanówek tym bardziej. wiem, że nie zmieszczę rurek na martensy dlatego właśnie chcę coś wykombinować z ocieplaczami :)