Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shylla

tabletki 72h... PYTANIE!

Polecane posty

Gość shylla

Powiedzcie mi czy po tych tabletkach musi wystapic krwawienie?.. Czy skutki uboczne wystepuja zawsze??

Brałam trzy razy (niestety) dwa razy krwawienie nie wystąpiło, raz wystąpiło przez co okres przyszedł miesiąć póxniej.

Gość hfss
Ja rowniez bralam 3 razy:P I ani razu nie mialam krwawienia ani zadnych skutkow ubocznych. Jak kupisz tabletki to przeczytasz sobie na ulotce o tym:)

ja bral;am dwa razy raz nie wystapilo i dostalam okres w terminie a raz dostalam po 5dniach krwawienie skutkow 0

Brałam raz Postinor, po tym nie występuje żadne krwawienie tylko czeka się na normalną miesiączkę. Ja nie odczułam żadnych skutków ubocznych. Moja koleżanka też brałą Postinor ale za to umierałą po tym przez tydzień. Zależy wszystko od organizmu.

Gość shylla
uff :P mi sie zdarzylo pierwszy raz (mam nadzieje, ze ostatni) i myslalam, ze moze ze mna cos nie halo :P i ze nie zadzialalo czy cos... ale pewnie i tak zrobie test za jakis tydzien... :) :P

Gość hfss
shylla, skoro juz bralas to chyba masz w domu ulotke od tabletek i mozesz na niej przeczytac o tym, ze krwawienie(plamienia) nie jest zadnym obowiazkiem podczas, ani po zazyciu postinoru. Dlaczego pytasz o cos, co mozesz sobie przeczytac? ;|

Gość shylla
pytam, bo nie ufam temu co jest na ulotkach... dostalam kiedys lek, ktory wedlug ulotki moga brac osoby z astma... a w nocy obudzilam sie z najwiekszym atakiem w zyciu... :/ teoretycznie o wszystkim moge w internecie przeczytac... z tym, ze szybciej uzyskac informacje zadajac pytanie na forum, proste...

Gość hfss
Mysle jednak, ze informacja z ulotki jest bardziej pewna niz z internetu, a tym bardziej z forum.