Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość illjiaa

W JAKI SPOSOB SIE REZYGNUJE ZWALNIA ZE STAZU

Polecane posty

Gość illjiaa

mam zamiar zrezygnowac ze stazu,bo mam juz dosc tego stazu:( wykorzystywanie straszne...w jaki sposob sie rezygnuje??czy pisze sie jakies podannie???jakie sa konsekwencje??

Gość illjiaa
???help

Gość cwirek
Ale jak Cię wykorzystują? Radzę po prostu albo znaleźć pracę, albo nie dać się wykorzystywać. Staż daje Ci ten luz, że nie jesteś ich pracownikiem, więc zwolnij obroty i zacznij od nich wymagać. Pij kawkę, zabroń mówić do siebie podniesionym tonem, mów, że coś nie jest twoim obowiązkiem i że tego nie zrobisz. Mogą Ci skoczyć.

Ja tez jestem na stazu ale jest tu dobrze-Starostwo Powiatowe.Mam bardzo fajne babki u siebie w pokoju...pelen luz.Ogolnie jak rezygnujesz ze stazu to musisz oddac wszystko co oni Ci dali czyli wyplaty....no zalezy ile jestes.....ja juz jestem 5 miesiecy a zostaly mi 4

Gość illjiaa
akurat wyplat sie nie oddaje ,tak slyszalam,wkoncu pracowalalm i wykonywalalm obowiazki i za to dostalwalam kase

Gość ruuuuurrrciciic
noe mozna zrezygnowac bo sie za to placi do kiedy masz ten staz? Mozesz isc do urzedu pracy i napisac skarge na pracodawce i dowiedz sie co dalej albo pojdziesz gdzie indziej na staz

znajduje sie prace lub idzie na studia. inaczej musisz wrócić pieniadze. zadzwoń do UP i sie zapytaj.

Gość illjiaa
juz pytalam w up i nie zwraca sie wypat,tylko podobno jak ci dawali na dojazdy do pracy to to trzeba zwrocic....

Przyjmujący na staż zobowiazuje się, że będziesz wykonywała takie obowiązki, jakie masz zapisane w umowie stażowej. Jeśli się z tego nie wywiązuje, możesz chyba złożyć skargę. Ale upewnij się jeszcze