Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LENI J.

...wczoraj sie popłakałam...

Polecane posty

my tu gadamy o uczuciach i innych pierdołach a tam ludzie giną... może pogadalibyśmy o tym?czy według was ten konflikt może zagrozić światu?

wiesz,to dziwne ale nic nie możemy zrobić...to tak jakby mrówka zagrażała słoniowi:(

może mają rację,groźnie to wygląda...poza tym naraziliśmy sie takiemu potentatowi jak Rosja...oni nam tego nie darują...:O

a myślicie,że Kaczyński dobrze zrobił?jedni go chwalą drudzy ganią?pogubiłam sie...

Ja bym z ruskimi za bardzo nie zadzierała, jak wskazuje historia, stać ich na nieobliczalne zachowania

Ło jesssu boje napisać to co tym myśle. Nasz prezydent:O-- Najpierw wyzywa Rosje i robi z siebie bossa,a poten jedzie... Mysle ze dobrze zrobił,ale i tak stosunki miedzy Polska a Rosją są napięte,gdyby nie wspólne interesy to ju z dawno by Nas zaatakowano.

jakiej wojny??? :D:D Rosji podpadamy od dawna i durne teksty Kaczora nie maja na nasze z nimi stosunki specjalnego wpływu... Rosja liczy sie z silnymi... My jestesmy słabi, wiec Rosja sika na nas ciepłym moczem i jesli liczy sie z Polska na jakimkolwiek polu, to tylko poprzez prysmat Unii... Ludzi nie zgineło az tak wiele, na pewno nie wiecej niz przez kilka weekendów w wypadkach samochodowych... Dla Rosji niska to cena za demonstracje siły...

Historyczna Rosja, a wspolczesna Rosja to 2 rozne sprawy... Putin to łebski gość, a nie jakaś marionetka i dosonale wie, co robi...

łebski gość... tyle,że już parę razy zademonstrował,że nie liczy się z opinią publiczną...a jednak powinien...Rosja to nie jedyny potentat na świecie.

Gość Vella duo
Ja się boję że będę musiała uciekać z domu z tobołkami (albo bez niczego) bo ruskie zrobią nalot na nas :-(

Dziwni jestescie... Rosja pamieta to, co chce pamietac i co im sie w danym momencie opłaca pamietać... czy Kaczynski cos powie, czy nie - nie ma znaczenia... jesli Rosja bedzie potrzebowac miec do nas jakies pretensje, to nam podesla grupe rosyjskich studentów, ktorych ktos pobije i okradnie w Polsce...

A co do naszego prezydenta...Rosja nie ma prawa dawać nauczki ale daje, czy to sie Kaczyńskiemu podoba czy nie, daje też powoli nauczkę Polsce. Przez stawianie spraw na ostrzu noża,nasz prezydent doprowadzi do nieszczęścia. Kiedyś mu to Polacy wypomną.

"łebski gość... tyle,że już parę razy zademonstrował,że nie liczy się z opinią publiczną...a jednak powinien...Rosja to nie jedyny potentat na świecie." no i co z tego, ze sie nie liczy? zreszta z jaka opinia publiczną? W Rosji jest półbogiem i de facto prezydentem... On działa w imie interesów Rosji a nie reszty swiata.. Robi to co jest dobre dla Rosji... a my po prostu mamy sprzeczne z nimi interesy... Strasznie dziecinny sposob myslenia prezentujecie "Putin jest zły, bo nie głaszcze nas po główkach" :D:D Amerykanie grają tak samo... To sie nazywa polityka mocarstwowa

jesli Rosja bedzie potrzebowac miec do nas jakies pretensje, to nam podesla grupe rosyjskich studentów, ktorych ktos pobije i okradnie w Polsce... tym tez jestem zniesmaczony:O:O:O....polityka kremla,a przedwszystkim potega tego panstwa ktora to jest wrogiem ludzkosci nr 1 na swiecie:O

on tam dobrze sobie radzą z przewrotami, więc kto wie, co się jeszcze moze zdarzyć w przyszłosci a Polaków to oni zawsze nienawidzili, pewnie głownie za to, ze w XVI-XVII wieku Polak był w Rosji synonimem kultury, obycia i "światowości" w kontraście do zacofanego Rosjanina czytałam, ze przez dość długi czas nawet było dobrze widziane posługiwanie się na dworze w Moskwie językiem polskim i wielu co bardziej pretendujących do wykazania "klasy" pobierało nauki językowe naszej ojczystej mowy

Dziwni? Oczywiście ze jeśli Rosja bedzie chciała to Nam pokaże gdzie raki zimują,ale do ataku trzeba mieć powód...wiec Nas obserwują A co do słów naszego prezydenta na temat Rosji:O padłam jak to zobaczyłam i jeszcze Mu brawo bili, a jak Tusk powiedział po meczu pare ostrych słów na temat sędziego rozpętała sie burza. W obu przypadkach nie powala inteligencja naszego rządu.