Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LENI J.

...wczoraj sie popłakałam...

Polecane posty

oraz możemy zdać się na wybranych przez siebie w wyborach demokratycznych polityków to w zasadzie wszystko, bo komu by się chciało robić rewolucję ;-)

Oby rzeczywiście sprawa Gruzji była \"tylko\" demonstracją siły a nie pretekstem do wywołania konfliktu międzynarodowego o powazniejszych konsekwencjach. Gratuluje postawy Tuska i wysłanie Sikorskiego z Kaczorem, żeby ten kurdupel nie palnął znowu czegoś idiotycznego, bo to wyglada jak oszczekiwanie doga niemieckiego przez jakąś chau chau srajdę:/

Włosi jako pierwsi chcą wysłać do Gruzji swoje wojska w misji pokojowej:),jestem dumna:D

Bądźcie dorośli :D Rosja nas nie zaatakuje... Współczesny świat, to nie lata 30 XX wieku... Nie da sie zaatakować ot tak sobie panstwa w centrum Europy.. Rosja o tym wie... Zreszta woja bylaby im nie na reke, na dodatek nie dałoby sie jej wygrać..

Gość leni znowu udowodniłas ze
jestes nie tylko piekna kobieta:classic_cool:,nie wiem jak to mozliwe czyli piekna i madra?

Wojny nie będzie, ale po co podsycać i tak już nieźle zakorzenioną nienawiść?

jaaasne,udowodniłam tylko że jestem mazgajem ale fakt,kobieta bardziej nadawałaby się na głowę państwa...miałaby pewnie więcej taktu i wyczucia ot co:D

Gość Crazyolka
Ja sądze, ze III wojna będzie !!!

Gość leni kocham cię
po prostu najzwyczjniej oszalałem

a mi się przypomniała rozmowa z moim kolegą...zapytałam go, dlaczego poszedł do szkoły wojskowej, skoro, nie oszukujmy się, nie jest zbyt odważny. Odpowiedział mi, że z powodu statystyki...w nowoczesnych wojnach straty (i to procentowo) wśród żołnierzy są dużo mniejsze niż wsród ludności cywilnej, ergo poszedł do wojska, aby zwiększyć szanse przeżycia. Teraz przechodzi na emeryturę, ja z nim nie mam kontaktu, ą szkoda. Zapytałabym się go chętnie, czy emerytów też te statystyki dotyczą ;)

Złośliwa w garsonce 30 polaola-->bo faceci tak lubią zaczyna sie od zabawy plastikowymi żołnierzykami praca...kto to wymyslił pa 🖐️:O WŁASNIE POWIEDZCIE MI KTO? :o:o:o:o:o.....

komiczne ma racje, to nie lata 40\' zeby sobie wojenke nowa powazna urzadzac, wiec w takich nietypowych sprawach jaka wystapila na Gruzji bedzie to tylko pokaz sily. albo to co putin uwielbia, \"wojna gospodarcza\", tylko czym bedzie Rosja za kikadziesiat lat bez swojego gazu ?