Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady_panthera

topik dla nieaktualnych juz staraczek

Polecane posty

Baderka to brzuch aż tak urosnie? nie wyobrażam tego sobie, ja już mam widoczna kuleczkę i mam wrażenie że jestem strasznie gruba, ja już chcę urodzić! a tu do lutego trzeba czekać

URQ nie mów o flku bo bym zjadła flaczki.... mmm takie roboty mojej mamy, matko przecież ja nie jadam takich rzeczy a Hamburger był pyszny tylko trochę mały

no urosnie urosnie... ale jeśli macie choc trochę wytrenowane mięśnie brzucha to po ciąży nie powinno być problemu :)

pozyjemy zobaczymy... przy dziecku tyle się namachasz, że samo wróci do normy i formy :)

to takie miesko pokrojone w 2mm grubosci plasterki jak wedlina. czerwone. do tego surowe... nie krzyczcie na mnie! mam przeciwciala! wiem z pierwszej ciazy!

Ja po luftowaniu, lady żyję mniaaaaaaaaam bresaola, a nie można tez jeść??? Ja tak uwielbiam bresaolę, włoską szyneczke i hiszpańskią jamon, a wszystko surowe. mam jechac do It i bede sobie musiała odmówić bresaole, i bistecca alla fiorentina :( Ale aż dziwne,że tyle się tego naobjadałam a nie mam przeciwciał toxo. Może to po długim leżakowaniu (suszeniu) zabija toxo się sama??? I ponoc serów plesniowych tez nie można :(

ja jestem, ale tak jakby mnie nie było... jestem zawalona robotą... urq nie chcesz pomóc?

u mnie w piatek zacznie sie 18tc , jak na razie wszystko odpukac w porzadku . od kilku dni czuje (no chyba ze mam schizy) jak maluszek mnie smyra :-D oby tak dalej czego i wam z serca zycze !!! na ostatnim usg tak sie maluch wiercil ze nie dal sie zmierzyc , ale wazyl 125gram - olbrzym :-P a i lekarz nie daje glowy sobie obciac ale cos tam mu myknelo 2 razy miedzy nozkami ....

no juz pisalam na drugim topiku: chodzilo o rozgraniczenie tematow a nie o podzielenie naszej grupy na kategorie staraczek i ciezarowek. mialam nadzieje ze nadal bedziemy sie trzymac razem i mozemy pisac na 2 topikach rownoczesnie :O

dzień doberek :) a to się porobiło... ja nie mam nic przeciwko innym topikom, bo tak jak pisałam jkiedyś sama się udzielam na jeszcze innych... :) mandziaaa a jak u ciebie, trochę lepiej? ola, no to super wiadomości, oby tak dalej... ja poczułam to smyranie na przełomie 17 i 18 tc, więc u Ciebie to też pewnie maluszek daje znaki :)