Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny2345

nie chce byc sam

Polecane posty

Gość samotny2345

mam 23 lata, 180 wzrostu, jestem troche chudy, podobno przystojny... niedawno zostawila mnie dziewczyna bo powiedziala ze meczy ja ze staram sie zeby zawsze bylo idealnie, ze to niszczy nasz zwiazek, ze chce zebym byl NORMALNY... jestem romantykiem, uczuciowym chlopakiem. byla dla mnie wszystkim!!! cale swoje zycie podporzadkowalem jej, dawalem prezenty bez okazji, wymyslalem romantyczne niespodzianki, napisalem jej ponad 80 krotkich wierszykow na rozne okazje i z wyznaniem moich uczuc... robilem dla niej wszystko. nigdy nie myslalem zeby ja zdradzic, zostawic, zawsze ja wysluchalem, doradzalem jej pomagalem... a jednak mnie zostawila. poklocilismy sie troszke, powiedziala ze chce byc przez pare dni sama, czekalem tesknilem myslalem... napisala mi tylko 2 smsy ze \"przeprasza ze zniszczyla mi zycie i ze mnie zostawia, zebym jej wybaczyl, bo nie daje juz rady, ze nie umie byc z kims (2 jej poprzednie zwiazki to katastrofy totalne), napisala ze kocha ale juz nie daje rady i przykro jej ze mnie zostawia\" juz sie nie odezwala. po prostu \"uciekla\" a ja nie moge jej znalesc :(( dlaczego mi to zrobila???? chce byc szczesliwy, ale ona juz nie wroci... chce miec dziewczyne dla ktorej bede sie staral, rozpieszczal ja, oddam jej cale serce i dusze, tylko niech sie taka znajdzie. chce tylko kochac i byc kochanym :((( jestem niesmialy i trudno mi nawiazywac kontakty z kobietami, ale jesli sie znajdzie taka ktorej sie spodobam to wszystko dla niej zrobie... musialem sie wyzalic, tak mi ciezko bez mojej myszki... :(((((((

Gość może za dużo jej dawałeś

Gość spaprales sprawe tymi
wierszykami 🖐️ ;) Hamuj sie czlowieku... Romantyk TAK :) Ale bez przesady ;) Kobieta lubi miec oparcie u mezczyzny. A jak tu poczuc sie bezpiecznie w ramionach ckliwego wierszoklety ;)

sorry za takie ostre slowa. Ale chciales znac odpowiedz... ;)

Gość samotny2345
bylem dla niej oparciem. pomagalem finansowo, doradzalem, zalatwialem rozne rzeczy dla niej, pocieszalem... a wierszyki uwielbiala!!!

Gość jaginkaaa
czyli byłeś za dobry, a ona Ciebie niewarta! nie rozpaczaj, znajdziesz jeszcze cudo dziewczynę z ciepłym serduszkiem

uwielbiala moze i tak... Na poczatku sie te wierszyki lubi... Potem wyhodza bokiem. Naprawde. A 80 to juz spore przegiecie ;)

Gość nie jestem facetem ale...
a ja marzę o takim facecie....;(

jednak na razie trafiają się sami krzywdziciele... :(

Gość samotny2345
do "ja nie jestem facetem ale" dzieki za mile slowa... chociaz ktos mnie rozumie

nie ma sprawy, ja też byłam chyba za dobra dla moich byłych, nie potrafili docenić starania, widocznie faceci wolą złośnice, a kobiety brutalów

Gość samotny2345
pewnie tak, ale moze kiedys znajdzie sie ktos podobny do nas

Gość samotny2345
to nie byla odpowiedz dla bezedury

Gość samotny2345
"nie jestem facetem" pogadamy sobie na priv?

Gość tak samo
Też byłem zbyt dobry dla dziewczyny i też ode mnie odchodzi :( Wiem już, że tak nie wolno... :o

nie wybiore brutala, póki co jestem sama i jest mi z tym dobrze

możemy pogadać na priv

Gość samotny2345
moje gg 7398951

co wy gadacie? to ze jest romantyczny isłodi znaczy ze jest ci*ką lub pedałkiem? głupoty jakich mało! autorze.. nie jedna dziewczyna pragnie takiego faceta, i na pewno znajdziesz sobie wartościową kobietę. wiadomo, że IDEALNIE znaczy nudnie, kilka wierszyków ok, ale nie 80, czasem sie z nia troszeczkę posprzeczaj, badz czasem nieprzewidywalny i spontaniczy, ale BADZ ROMANTYCZNY taki jaki jestes! zyczę powodzenia. :)

napisze Ci jak będę w domu, bo teraz jestem w pracy i nie mam tu gg, jeżeli oczywiście będziesz jeszcze chciał pogadać

krzywdziciele- oddajesz komuś cały swój wolny czas, całą miłość i uwagę a ktoś Cie poprostu kopie w tyłek, bo niby jesteś za dobry, za miły itp. albo znajduje sobie inny powód, jeden mój były okazał się damskim bokserem reszty nie musze pisać

Gość samotny2345
dzieki timeforcofee. i ostatni raz wyjasniam kwestie wierszykow!!!! ona chciala zebym jej je pisal. wrecz prosila "napisz jakis ladny wierszyk tak bardzo lubie jak mi w ten sposob okazujesz uczucia..." i sprzeczalismy sie i klocilasmy czasami. nie bylo idealnie ale staralem sie zeby bylo nam dobrze

Gość samotny2345
""""""krzywdziciele- oddajesz komuś cały swój wolny czas, całą miłość i uwagę a ktoś Cie poprostu kopie w tyłek, bo niby jesteś za dobry, za miły itp. albo znajduje sobie inny powód, jeden mój były okazał się damskim bokserem reszty nie musze pisać"""""" to tak jak ze mna. jasne "nie jestem facetem". moze mnie akurat nie byc p[rzy kompie ale jak tylko bede to sie napewno odezwe. pozdrawiam

byłaś z damskim bokserem? wspołczuję. autorze, prszoe bardzo :) ale powiedz mi czy dałbyś rade no obronic swoją kobiete przed czymś.. bo wiele facetów DUZO MóWI, MAŁO ROBI. a to jest oznaka beznadziejności. ostatnio słyszalam o tym, że facet nie obronił swojej panny przed swoim kolegą.. jakiś koleś zaciągnął ja na łóżko, zacżął robierac, a ten nic do bani :O niepojęte :O

Gość samotny2345
to ze jestem romantykiem nie znaczy ze jestem du...pa ktora by od razu uciekla w takiej sytuacji! glupie pytanie...

"krzywdziciele- oddajesz komuś cały swój wolny czas, całą miłość " i tu jest pewnego rodzaju błąd - nie można oddawać się komuś w całości, trzeba mieć czas dla siebie i dla przyjaciół. eh nie możesz oddawać komuś całego siebie.. co Ty jesteś prezent który można rzucić w kąt bo się nie podoba, znudzi?