Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztragniona1985

Odstawienie tabletek + zażycie postinor

Polecane posty

Gość roztragniona1985

Witam! Mam pewnien problem odstawiłam tabletki 9 lipca - 13 planowo wystąpiło krwawienie jeszcze po tabletkach .... poznie planowo powinno wystąpić 10 sierpnia, tylko tydzien po odstawieniu tabletek robiliśmy z chłopakiem różne rzeczy doszło do penetracji ale bez finału tzn. niebyło wytrysku i napewno niebyło płynu przed wytryskiem dla pewnosci lekarz przepisał mi postinor duo, pozniej strasznie piersi mnie bolały strasznie nabrzmiałe itp ... no dzis 3 dni po terminie w ktorym powinnam dostać okres ? Czy mam obawy sie juz martwić bądz cieszyc? (beb) czy odstawienie tabletek + postinor mogły mi tak rozregulowac cykl? bede wdzieczna za odpowiedzi pozdrawiam

Gość na dobr ą sprawę nie
ma czegoś takiego jak planowy okres po odstawieniu tabletek, po samych tabletkach jeszcze trzy miesiące mogą być wariacje z miesiączą a plus postinor na już na pewno. Watpie abyś była w ciązy, po prostu namieszałaś. Ale test zawsze zrobić mozna

Gość roztragniona1985
test zrobiony wynik negatywny czyli ok. ale nawet to mnie niemartwi tylko okresu dalej niema ...