Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 aaaaaaaaaaaaa1111111

Chce wziasc do domu malutkiego kota odradzcie mi!!!!!

Polecane posty

馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czaczak
jak chcesz to po co mamy ci odradzac. bezsens

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skoro chcesz a boisz si臋
to nie bierz! lepiej jak kotek znajdzie odpowiedzialnego opiekuna.

Udost臋pnij ten post

ok, prosze :) Koty sie lenia Trzeba wymieniac im kuwete a najpier nauczyc z niej korzystac... do tego czasu bedzie sikac gdzie popadnie, trzeba go wykastrowac, bo inaczej bedzie zaznaczal swoje miejsca, koty sa wredne wg mnie, jakos tak wygladaja...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ostrzegacz spo艂eczny
gdy b臋dziesz spa艂a kot mo偶e ci odgry藕膰 艂echtaczk臋 koty w nocy s膮 o偶ywione, biegaj膮, gryz膮 itd mo偶e si臋 zdarzy膰, 偶e akurat na Twoj膮 艂echt臋 trafi i co wtedy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 torbolencja
Kayka ..ona nie mowi ona pisze :P dobre to z lechtaczka :D co je teraz poczne 馃槶 musze w galotach sypiac 馃槶

Udost臋pnij ten post

a ja jakbym mogla to bym wziela kota ale mam psa, mysz i szczura wiec jakos tak nie bardzo :P kotki z podworka przychodza do mnie, 艂asz膮 sie i wskakuja na kolanka :) nawet jedna okocila mi sie w mojej pywnicy :) jak chcesz miec kotka to czemu nie :) i koty wcale nie sa wredne :) to bardzo kochane zwierzatka, wystarczy odpowiednie podejscie do kota i wszystko jest ok :) normalne jest to ze tak jak kazde mlode zwierze kotek moze narobic troche problemow w domu, bo kotki sa bardzo ciekawskie i co sie rusza to zaraz 艂apia to 艂apkami :) Pamietaj ze kotek to nie to co pies np :) psa trzeba wyprowadzac kilka razy dziennie, kotka nie musisz :) nauczy sie za艂atwiac w kuwecie (a kotki szybko sie ucza ) i bedziesz miala po klopocie :)

Udost臋pnij ten post

to sikanie:o a ta lechtaczka to juz wiekszy dramat :D

Udost臋pnij ten post

lady love to mialo byc odradzanie 馃槶

Udost臋pnij ten post

pamietaj ze Ty tez od razu nie siusialas do nocnika :P tez ktos musial Cie tego nauczyc :) tak samo ty musisz nauczyc kotka siusiania w kuwecie

Udost臋pnij ten post

a jak potem znacza swoje tereny i ostrza pazurki na kanapach :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Koty leja do kuwety od razu
dla nich to wygodne i wcale nie sikaja gdzie popadnie, jesli maja pod nosem kuwete

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 torbolencja
w czolo sie walnij nikusia :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przeciez to prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koty leja do kuwety
jesli mowa o kocurach, to normalne, ze znacza teren. Po to sie ich kastruje. Jesli chodzi o zalatwianie potrzeb, to koty natychmiast przyzwyczajaja sie do kuwet

Udost臋pnij ten post

moczem teren znacz膮 tylko doros艂e, niewykastrowane kocury nikt normalny nie trzyma takiego kota w domu wyj膮tkiem sa hodowcy kot贸w rasowych, ale to ju偶 si艂a wy偶sza ja Ci na pewno nie odradz臋 :)

Udost臋pnij ten post

chyba zartujesz. Biezesz malego kotka. A kastrowac mozesz dopiero po roku ! Wielu weterynarzy powie Ci, ze mozesz to zrobic po 6 miesiacach. Wiekszosc natomiast doradzi Ci abys zrobila to po roku. PRzez ten czas koteczek juz zdazy oznaczyc swoj teren nie raz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plplplp
wziac

Udost臋pnij ten post

kastrujesz po p贸艂 roku kiedy kotek jeszcze nie znaczy terenu jak ju偶 zacznie, to po ptokach, bo mimo kastracji przyzwyczajenie cz臋sto zostaje

Udost臋pnij ten post

no ja akurat wzi臋艂am drugiego pierwsz膮 kocic臋 wysterylizowa艂am jak miala p贸艂 roku, po pierwszej rui sterylizacja jej nie zaszkodzi艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 torbolencja
dlatego lepiej wziac kotke :)

Udost臋pnij ten post