Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mamaaa

Pytanie o naczynka krwionośne

Polecane posty

Gość a ja mamaaa

Witam Może którać z Pań poradzi mi, czy jeśli mam pare pęknietych naczynek na nogach to nie moge uzywać peelingu? bardzo mi on pomaga we wrastajacych wloskach wiec wolałabym z niego nie rezygnowac.Nie widze zeby problem sie powiekszał, biore tabletki z wyciagiem z kasztana i rutinoscorbin Wystaczy>?

Gość Panienka Vitaminka
Dora jest aronia. moja babcia uwielbia te rosline. Hodowała nawet krzak aronii w ogorodzie, bo dowiedziała sie, ze ma cenne witaminy. Dobra jest tez na nadcisnienie - o czym nie wiedziałam, ale intuicyjnie wysłałam babci herbatke z aroni:) I jak tu nie wierzyc w Anioły i Boga ktory nas prowadzi:)?

Gość świeć lampą bioptron jak
najczęściej po 10 min. Efekt bedzie widoczny już po paru dniach. Stosuj kurację jeszcze 10 dni po wchłonięciu pajączkow.

Gość no to ja terazzzzzz
ale moge nie rezygnowac z peelingu?

Gość lubina
Rozumiem Twój kłopot z peelingiem - nie mogę stosować go na twarzy, nawet enzymatycznego. Za radą kosmetyczki też łykam tabletki z kasztanowca, ale nie widzę, niestety, większych rezultatów :-( Może dlatego, że dopiero od miesiąca. Ale może przeciw wrastaniu włosków po depilacji użyj czegoś innego zamiast peelingu - są takie delikatne metody. Ja używam specjalnego kremu Veet od razu po depilacji i potem co drugi dzień. To taki krem w zielonkawym opakowaniu. Na ulotce napisano, że zawiera kwas glikolowy, który działa jak peeling na naskórek. Na mnie działa :-)