Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biała orchidea

ZDAŁAM PRAWKO - szukam auta - JAKIE POLECACIE?

Polecane posty

zdałam w Szczecinie, na fiacie Panda...nie wielkie ale mi pasuje..chce na początek coś używanego, niedrogiego( np do 5-6 tys)...ale nie znam sie na motoryzacji.... co polecacie? jakie samochody sa fajne dla kobiety, która nie chce wielkiego auta...a jedynie samochod do poruszania sie po mieście.

Gość BMW 320 d takie do 5 lat
ale na to potrzebne ci wiecej niz 5 tys,

Gość Micra polecam

Gość jesli nie znasz sie na
samochodach, nie zabieraj sie za to sama, a poszukaj kogos z rodziny/znajomych kto ci pomoze i razem z toba obejrzy samochody. Ty z wyglada i estetyki, a ktos od strony technicznej i sprawnosci.

Gość jesli nie znasz sie na
Boze...wygladU oczywiscie ...:) No i mam na mysli osobe, ktora na tych samochodach sie zna i nimi interesuje.

Gość kup se Poloneza do nauki
z gazem oczywiscie - tani i bezpieczny

Gość toyota yaris

Wtrące się czy teraz opłaca sie w ogóle jezdzic samochodem długie dystanse? takie do 300km?

odpowiem...mi nie zależy by było tp auto do podróżowania, owszem może, ale nie koniecznie....chcę nie jeździć do pracy, po mieście itp autobusem.

Gość njiyggvbb
do carlanika........pewnie ze sie opłaca ja ostatnio jechalam ponad 2500 km autem powiem szczeze ze wygoda jest najwazniejsza jeszcze zalezy czy z rodzina czy sama jak sama to taniej wychodzi jakis autokar czy pociąg....

własnie ot o mi chodzi, ze połaczenia pks i pkp nie zawsze łądnie pasują i te przesiadki, i sie zastanawiam nad tym podrozowaniem z tym faktem ze tez jak autorka nie chce jezdzic do pracy etc, bo po miescie sie poruszam MPK, a autko tylko do podrozy dalszych.