Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to wkorza

Transport publiczny!

Polecane posty

Gość Jak to wkorza

Co was najbardziej wkorza jak jedziecie autobusem lub tramwajem? ja dzisiaj widzialam jak jedna laska sobie obcinala paznokcie i przy tym obcinaniu byl taki specyficzny dzwiek. No jak mozna robic cos takiego wlasnie w autobusie? albo innym razem siedzacy gosc za mna wciagal chalasliwie resztki coca coli przez rurke. Normalnie mozna oszalec w takich sytuacjach nie sadzicie?

Gość straszna zolza
no tak. Ale to chyba nie to forum.. toforum jest o modzie i ubiorze :):)

Choć to temat nie na to forum o i tak odpowiem , w autobusie/tramwaju wkurzają mnie : 1. Głośne rzucie gumy, mlaskanie, cholery można dostać :O 2. Pociąganie nosem, (chusteczek nie ma ? :O) 3. Brak higieny osobistej, stanie taki nad Tobą jak siedzisz, i spod pachy unosi się smród potu :( 4. Siorbanie napojów i takie tam podobne

Gość straszna zolza
Nr 3 często sie zdarza :( Kurde a ja jem teraz i tak mnie obrzydziło ze nie dojem hehe:) (blee)

Gość jak cie dotykaja
zdarzylo sie wam ze ktos was lapal za pupe itp ???

"Co was najbardziej wkorza jak jedziecie autobusem lub tramwajem?" najbardziej to mnie denerwuje jak sie spoznia :o " zdarzylo sie wam ze ktos was lapal za pupe itp ???" rozumiem ze chodzi o osobe plci przeciwnej ;) nie zdazylo mi sie 😭 :)

Gość pine88
Mnie denerwuje jak ludzie głośno rozmawiają przez telefon.