Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mama

kiedy poczulyscie, ze macie w sobie dzidzie?

Polecane posty

Gość moze przyszla mama

Nie chodzi mi o to, kiedy dowiedzialyscie sie o ciazy ale czy w momencie jak wasza ciaza zostala potwierdzona czulyscie juz ze nosicie w sobie dziecko, czy wiedzialyscie o tym tylko dlatego, ze powiedzial wam o niej lekrz? I w ktorym momencie tak naprawde poczulyscie, ze jestescie w ciazy? Pozdrawiam mocno

Gość Justyna.N
Nie napiszę Ci o moim przypadku,bo od miesięcy staramy sie o dziecko i wiele razy czułam ,że to ten szczęśliwy miesąc,a potem ryczałam bo przychodziła @. Moja koleżanka już w 4tyg wiedziała,że jest w ciązy,dla niej test i wizyta u lekarza to była formalnośc,powiedziałą mi,że czuła sie tak jak nigdy wcześniej, bolał ją brzuch i piersi,moja szwagierka miała podobnie

Gość kvgkvkhjkjkh
ja wiedziałam parę dni wcześniej przed terminem spodziewanej miesiączki, która jak przeczuwałam nie pojawiła się:) to się czuję!:)

a ja czulam od poczatku to dziwne ale nawet wiedzialam,że to będzie chłpczyk no a brak okresu i test a pozniej lekarz potwierdzili moje przypuszczenia:)

a ja czulam od poczatku to dziwne ale nawet wiedzialam,że to będzie chłpczyk no a brak okresu i test a pozniej lekarz potwierdzili moje przypuszczenia:)

Gość moze przyszla mama
Dzieki za odpowiedzi. Ale czulyscie juz, ze macie w sobie "cos", ze w waszym brzuszku cos sie rozwija czy wiedzialyscie o ciazy tylko na podstawie testow, badan krwi i lekarza?

Gość 16 tydzień
w 16 tygodniu poczułam takie dziwne rozpychanie, mam pracę siedzącą i caly czas czułam tam w dole jakbym miała czegoś za dużo taką kulkę :), no i jest chłopczyk

ja tak naprwdę poczułam się mamą zaraz po pierwszym usg, w 7 tygodniu ciąży. wcześniej po teście jakośto do mnie nie docierało, ale jak usłyszałam serduszko to pokochalam to maleństwo. teraz z każdym jego uchem czuję je coraz mocniej i kocham coraz silniej :D

Gość rosolek z kluseczkami
A ja zupelnie nie czulam. To raczej moj maz mial przeczucie, bo zmusil mnie do zrobienia testu, ktory ku mojemu zupelnemu zaskoczeniu okazal sie pozytywny.