Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxa2008

chce mieć dzidziusia

Polecane posty

Gość roxa2008

Hejka mam pytanie bo ja staram sie o dziecko już od roku i nic;/ .....mielismy pzrerwe w sotsunkach kilka miesięcy..teraz już z 7 razy spuścił mi sie do srodka dzisiaj miałam jakieś dziwne mrówienie w brzuszku i mam bardzo sporo wydzieliny ;/ mam lekkie zawachaniaw głowie...i mam bardzo nadęty brzuch niewpsomne o bólu piersi ;/ ... .. wiem ze liczy sie jakoś dni płodne i nei płodne czy wie ktoś jak ?? bardzo byśmy chcieli mieć dziecko ... a do lekarza neima czasu isć bo ciągle pracujemy.. prosze o jakieś odp

Gość żenadka
kobieto nie wiesz nic na temat płodności, nie masz czasu na lekarza ani poszukania chociażby potrzebnych info w necie, a bierzesz się za robienie bejbika? A czego ty go nauczysz i co jesteś dla niego w stanie poświęcić?:O

Gość roxa2008
tychyba nic nie rozumiesz ja próbujeod ponad roku i nic wyliczam mozę zna ktoś inne sposoby .... wkurza mnie to ze ci co chcą to mają ztym problemy a ci co niechcą to prysk i jest ;/

Gość roxa2008
kiedyś byłam u lekarza.. ale teraz praca mi na to nie pozwala ...;/ jestem żonata więc wybaczcie mam co mu dać i zcego nauczyć;/

Gość ile masz lat kochana

Gość roxa2008
hehe faktycznie pzrejężyczyłam si e:) ale tonerwy i stres .... po jakim czasie idzie poznać objawy ciaży?? 23

Gość roxa2008
23 to są lata :)pod koniec roku bede miałą 24

Gość roxa2008
po moim wyliczeniu miałam dni płodne 28 lipca w ten dzień sie kochaliśmy .... zobaczymy czy to pomaga....

Internetowe kalendarzyki to akurat tu pomogą :O Musisz zacząć mierzyć codziennie rano, nie wychodząc z łóżka temperaturę, obserwować śluz. Owulacja jest tylko jedna w cyklu, jeśli dochodzi do uwolnienia dwóch lub więcej jajeczek to ostatni pęcherzyk może pęknąć nie później niż 24 godziny po poprzednim. Kobieta ma szanse przez jakieś 12-24 h żeby \"zajść\" \"Jajeczko zwykle żyje 12-24 h, choć podejrzewa się, że do zapłodnienia zdolne jest tylko przez 6 godzin. Badania wykazały, że stosunek seksualny tuż po owulacji bardzo ogranicza szanse na zajście w ciążę. Plemniki zwykle docierają do jajowodów w ciągu kilkunastu minut, ale nie maja zdolności do zapłodnienia. Potrzebują około 6 godzin pobytu w szyjce macicy podlegając procesowi tzw. kapacytacji, aby osiągnąć ostateczną dojrzałość. Dlatego najlepszy czas na stosunek to dzień przed czy dzień jajeczkowania, a nie dzień po.\" Poczytaj sobie trochę od płodności. Ja na Twoim miejscu 17 dni przed miesiączka kochałabym się 6 dni pod rząd :)