Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twenty29

Nie stanal mi w agencji......

Polecane posty

Gość twenty29

Bylem w agencji, dostalem panienke, ona wyskakuje z ciuchow a ja padaka... miekki wafel... ona meczy sie, pracuje nad nim i nic, az druga przyleciala razem robily, tez nic... ale wstyd, nie wiem ocb?? z zoną nie mam takich problemow nigdy..

Gość fwefwref
to działa klątwa wiernych żon: jeśli nie pożałujesz, nie odpokutujesz i nie naprawisz swojego życia - on sczernieje ci i uschnie

Gość St Tropez
agencje sa dla ludzi... o co wam chodzi?

Gość twenty29
OMG whats your problem! agencja to tylko burdel to nie zdrada, kocham przeciez zone a nie dziwke z burdelu pffffff

Gość d.green
dla ludzi bez drugiej połowy, kolejna nieświadoma debilizmu męża żona, to przykre.

Gość St Tropez
a gdzie to pisze ze agencje tylko dla ludzi bez drugiej polowy? lol nie osmieszajcie sie ludzie.

Gość ręka boża trzymała ci go
oklapniętego :classic_cool:

Gość St Tropez
malo wiecie o zyciu

Gość St Tropez
soryy ja jestem kobieta. I uznaje takie cos

Gość Martitkaaaaaaaaaaa
Prowokacja :o -9999999999/10

Gość ciacho z cukierem
St Tropez jak możesz uznawać takie coś? :o przecież trzeba być nienormalnych żeby iść do burdelu i bzykać jakąś dziwkę która przed chwilą miała innego klienta :O fuuujjj :O...no ale pewnie twój facet tam chodzi i wciska ci kit ze kazdy tam chodzi to ty wierzysz :O zal mi cię :o

Gość Martitkaaaaaaaaaaa
w tym problem ze mozg to mu sie wogole nie rozwinal :o

Gość twenty29
Ja do agencji poszedlem z ciekawości, było bez całowania , dupczenie mialo byc w gumce później umyć i spieprzać....To przecież by mogły być takie automaty, Wrzucasz banknot i Ci obrabia Kolega miał to samo. Już nie pójde

Gość ciacho z cukierem
szkoda ze nie ma takich automatów które by ci pysk za to obiły :O...no i co z tego ze kolega tam był,to ty tez musiałeś :O...no pewnie lepiej stracić rodzinę,żonę ale nie wyjść przed kuplem na ''cieniasa'' :o:O...zal mi cię frajerze :o

Gość twenty29
No ale kurde w czym prob? Wiecej nie pójdę, to nie dla mnie. Zmarnowalem tylko 100 zł mogłem sobie za tą kase coś kupić albo żonie, albo pojsc na piwko z kolegami no może jakbym mial gwarancje że drygnie, ale widać tak jestem stworzony........ moze mnie podswiadomie purdele obrzydzają?

Gość zgon na pogrzebie
pokaż ten topik żonie, jak ci strzeli w jaja, to ci stanie od razu 🖐️

ZA PÓŻNO!!!!!POSZEDŁEŚ TAM I TO SIE TYLKO LICZY.NAPRAWDE MI SZKODA TWOJEJ ZONY :(

Gość nksgvd
pewnie obrzydziles wszystki kurwy w burdelu i dali ci krowe, wtedy sie tak podnieciles, ze z wrazenia nie stanal, no trudno zdaza sie

Gość nksgvd
no faktycznie pokaz ten topiku swojej zonie Marianowi, napewno bedzie mial ci za zle ze go nie zabrales

Gość modliszkamala
ja ostatnio mialam takiego klienta co nie mogl stwardniec moze to byles ty ale potem byl polew

będąc kobietą nie bzykam sie z nowopoznanym facetem bo zwykły sex mnie nie rajcuje. Lubie sie zabawic ale z bliską mi osobą a gdybym była facetem, myślałabym w podobny sposób unikając burdeli na kilometr. Poza tym złapanie parcha od dupodajek nie stanowi żadnego problemu a ktoś kto potrafi oświadczyc, że idzie do agencji, będąc jednocześnie w związku z kobietą, jest zwykłym h-u-j-e-m i tyle

JA WIEM ZE TO PROWOKACJA ALE MIMO WSZYSTKO MUSILAM MU POCISNAC BO BYM NIE WYTRZYMALA!!!!!! A JESZCZE DZIS PISALAM Z DZIEWCZYNAMI ZEBY NIE ZWRACAC UWAGI NA TAKIE TOPIKI.......NO ALE NA TEN NIE MOGLAM

Gość twenty29
A po co mam mowić zonie LOL masz cos nietak z głową gosciu

NO....LUDZIE MAJA SZALONE POMOSŁY...TAK NAPRAWDE TO NIGDY NIE WIESZ NA CO JEST JAKAS OSOBE STAC